«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου», υπογράμμισε η τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, αναφερόμενη στη συνεχιζόμενη απεργία των ιδιοκτητών ταξί, ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για «επικοινωνιακή δημαγωγία και παλαιοκομματικές κόντρες».

Όπως τόνισε, «η κυβέρνηση αδυνατεί να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον, να βρει λύση και να εγγυηθεί συνθήκες ομαλότητας της κοινωνικής ζωής και της τουριστικής δραστηριότητας» προσθέτοντας ότι «απέτυχε παταγωδώς, για μια ακόμα φορά».

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Για δεύτερη μέρα, συνεχίζεται το χάος και η αταξία από τη σύγκρουση κυβέρνησης και ιδιοκτητών ταξί. Δυστυχώς, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει, είναι να καταναλώνεται σε επικοινωνιακή δημαγωγία, παλαιοκομματικές κόντρες, πολιτικούς αντιπερισπασμούς και ανέξοδες επισημάνσεις. Αρνείται να αναλάβει τις αυτονόητες ευθύνες της. Αδυνατεί να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον, να βρει λύση και να εγγυηθεί συνθήκες ομαλότητας της κοινωνικής ζωής και της τουριστικής δραστηριότητας.

Απέτυχε παταγωδώς, για μια ακόμα φορά».