Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με επιστολή του κόμματος προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Την επανένταξη Πολάκη στην Κ.Ο. του κόμματος ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Νίκος Παππάς, ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή του προς τον κ. Τασούλα, ο Νίκος Παππάς αναφέρει χαρακτηριστικά πως μετά από «εισήγηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Χανίων είχε διαγραφεί μετά το περιστατικό με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή. Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, προηγήθηκε η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. για την υπόθεση του Iνστιτούτου Prolepsis, για την οποία ξέσπασε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο.

Η εξέλιξη έρχεται λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται η μεγάλη εσωκομματική «μάχη» για το μέλλον της παράταξης.

Λίγα 24ωρα πριν σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης δήλωνε «παρών» και ασκούσε αυστηρή κριτική στην ηγεσία του κόμματος.

Η χωρα χρειαζεται ισχυρη αντιπολιτευση που θα ριξει το Μητσοτακη που ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ απο την σκληρη πραγματικοτητα που βιωνει…

Posted by Παυλος Πολακης on Sunday, September 1, 2024