Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Σε αυτή, έκανε λόγο για «απαράδεκτη έρευνα» σχετικά με το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτική» την «ειρωνεία» που δέχεται από τη ΝΔ όσον αφορά στις διακοπές του, καθώς όπως όπως τόνισε, «υπηρετεί τη διαφάνεια, σε αντίθεση με τη ΝΔ που δεν παρουσιάζει τους όρους ρύθμισης του χρέους της. Αν η Ελλάδα είχε τη ρύθμιση χρέους της ΝΔ δεν θα είχαμε κανένα μνημόνιο».

Όπως τονίζουν πηγές από τη Νέα Δημοκρατία: «Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν. Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα».

Και καταλήγουν: «Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην «προσγείωση» στην πραγματικότητα».