Ο Γιώργος Παπανδρέου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας και σήμερα θα έχει επαφές με δημοσιογράφους.

Αναλυτικά σήμερα:

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.opengov.gr πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και του διευθυντή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 7η Φεβρουαρίου 2011.

Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί από σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής.

Στις 11 π.μ. αναβάλλεται στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση (Βασ. Σοφίας 15, Αθήνα) η προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού με τους αιρετούς περιφερειάρχες.

Στις 11:30 π.μ. επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA), στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του ENISA για το 2011. Νωρίτερα, ο κ. Βούγιας θα συμμετάσχει σε διευρυμένη σύσκεψη που οργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τον γενικό γραμματέα της, Σταύρο Αρναουτάκη, με βουλευτές του Νομού, τοπικούς παράγοντες, αλλά και εκπροσώπους συγκοινωνιακών φορέων, για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου.

Στις 12:30 μ.μ. στα γραφεία της Ενωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος ΕΝΑΕ , Μεσογείων 15 συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΝΑΕ (αιρετοί περιφερειάρχες). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης έχουν ως εξής: