Την έλλειψη αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Νάξου παραδέχτηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μία ημέρα μετά την καταγγελία του τραγουδοποιού, Στάθη Δρογώση.

«Το ΕΣΥ διαλύεται» έγραψε σε ανάρτησή του ο Στάθης Δρογώσης, καταγγέλλοντας ότι μετά τον τραυματισμό της μητέρας του στη Νάξο διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσε να κάνει αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο και έπρεπε η εξέταση να γίνει σε ιδιωτικό τομογράφο επειδή δεν είχε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα social media, έκανε λόγο για ένα «απαράδεκτο» γεγονός και δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση του προβλήματος.

«Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, διάβασα χθες αυτή την ανάρτηση του Στάθη Δρογώση. Πράγματι το να μην υπάρχει δυνατότητα διενέργειας μίας τέτοια εξέτασης μέσω ΕΟΠΥΥ, σε ένα νησί του μεγέθους της Νάξου, είναι απαράδεκτο. Επικοινωνήσαμε με τον Διοικητή της 2ας ΥΠΕ κ. Ροϊλό και θα δώσουμε άμεσα λύση. Εάν χρειαστεί να νομοθετήσουμε για να λυθεί, θα νομοθετήσουμε. Καλημέρα κύριε Δρογώση, συγγνώμη για την ταλαιπωρία και περαστικά στη μητέρα σας» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.