Κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Πολεμικό Μουσείου κάνουν οι πρώην πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, για την παρουσίαση του βιβλίου, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι του Καραμανλή», του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη.

Συγκεκριμένα, μαζί με τη σύζυγό του έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στον προαύλιο χώρο. Οικογενειακώς και φορώντας γραβάτα με την ελληνική σημαία, έφτασε στον χώρο ο Κώστας Καραμανλής.

Παρακολουθήστε LIVE:

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση έχουν προσέλθει στελέχη από διάφορα κόμματα, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και τη Νίκη, ενώ εκεί βρίσκεται και η ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Το Μέγαρο Μαξίμου εκπροσωπεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενώ το «παρών» δίνουν οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Σταμάτης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας, o Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας.

Εκεί βρίσκονται ακόμα: ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Γιώργος Πατούλης, ο Μάριος Σαλμάς, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Στέλιος Πέτσας, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Οικονόμου, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Ντόρα Μπακογιάννη.