Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Φ. Κρανιδιώτη περί «ντίντηδων» στο κόμμα. Εκτίμησε πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τις θέσεις που εκφράστηκαν αλλά είπε επίσης πως δεν πρέπει να πάει στην πυρά ο κ. Κρανιδιώτης για αυτές του τις δηλώσεις.

Είπε συγκεκριμένα στον «Αθήνα 9.84»: «Δεν θέλω να κάνω κριτική επ’ αυτού, είναι μια άποψη. Υπάρχουν κι άλλες δέκα απόψεις… Όλος αυτός ο θόρυβος που έγινε γι’ αυτές τις δηλώσεις του κ. Κρανιδιώτη, πολύ μικρό κομμάτι ενδιαφέρουν από αυτούς που έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, για άλλα πράγματα ενδιαφέρεται και αγωνιά αυτή την ώρα. Δεκαρίτσα τσακιστή δεν δίνει για το τι θέση θα έχω εγώ στο κόμμα ή κάποιος άλλος…

Ο κ. Κρανιδιώτης δεν είναι ούτε μέλος της πολιτικής μας επιτροπής, είναι ένας άνθρωπος που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, είναι ένας πολίτης ο οποίος χρόνια ασχολείται. Και να σας πω και κάτι; Κάθε άνθρωπος δεν δικαιούται, όποια θέση κι αν έχει, να εκφράζει την άποψή του; Γιατί δηλαδή πρέπει να τον ρίξουμε στην πυρά; Δεν αισθάνομαι δηλαδή εγώ, ότι πρέπει να τον ρίξω στην πυρά. Σέβομαι την άποψή του. Εγώ σέβομαι τις απόψεις όλων των πολιτών. Δεν έχω κανένα λόγο να τα βάλω με κανέναν».