Ο Αντρέι Σεφτσένκο εμφανίζεται αισιόδοξος για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, όπου η Ουκρανία καλείται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία, με τον επιθετικό της Ντιναμό Κιέβου να πιστεύει πως η ομάδα του έχει πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά.

«Έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία να τα καταφέρουμε στον όμιλο», ήταν τα λόγια του Σεφτσένκο, ο οποίος έχει πετύχει 48 γκολ για την εθνική του ομάδα.

Ο 35χρονος επιθετικός όμως τονίζει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί η ομάδα του από τους θερμούς οπαδούς της και να χάσει τη συγκέντρωσή της.

«Δεν πρέπει να πέσουμε θύματα της ευφορίας που θα επικρατεί στο γήπεδο» δήλωσε ο φορ της Ουκρανίας.

Το δεξί μπακ της Γαλλίας, ο Ματιέ Ντεμπισί δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ουκρανία, παρά το γεγονός πως θα έχει τον κόσμο με το μέρος της:

«Θα είναι δύσκολο το ματς με τους Ουκρανούς. Έχουν μεγάλο κίνητρο και έχουν και την υποστήριξη των φιλάθλων. Εμείς όμως έχουμε ήδη προετοιμαστεί για αυτό».

Στον αγώνα αναμένεται να παραβρεθούν περίπου 1000 οπαδοί των «τρικολόρ»,των οποίων η παρουσία στο προηγούμενο ματς με την Αγγλία ήταν σχεδόν… αθόρυβη.

Οι Ουκρανοί πάντως σε καμία περίπτωση δε θα υποτιμήσουν τους παίκτες του Λοράν Μπλαν, οι οποίοι είναι αήττητοι εδώ και 22 ματς. Ο Αντρέι Βορονίν δήλωσε πως η ομάδα του αναγνωρίζει πως η γαλλική ομάδα διαφέρει από τη Σουηδία, στο ματς με την οποία η Ουκρανία επικράτησε με 2-1.

«Η γαλλική ομάδα παίζει τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο και κάνει περισσότερα πράγματα με την μπάλα από ότι οι Σουηδοί. Μία ευκαιρία μπορεί να κρίνει το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του επιθετικού της Ντιναμό Μόσχας.

Πηγή: sport-fm.gr