Ένα απ’ τα καινούρια αστέρια της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, ο Lolek, κατά κόσμον Γιάννης Αναγνωστάτος, έρχεται στην Banquet του Μεγάρου Μουσικής για να παρουσιάσει το ντεμπούτο άλμπουμ του «Alone» που αγαπήθηκε τόσο πολύ από κοινό και μουσικούς.

Μέσα από κομμάτια με έντονες επιρροές από το βαλς (όπως το «A Valse Of Α True Romance») ή τους folk ρυθμούς («Ηave Υou Νoticed?» ή «Ι Went To The Beach Alone»), μέσα από αργόσυρτες μπαλάντες («Now Cry!») αλλά και ηλεκτρισμένους ήχους («These Guns»).

Ο Lolec θα ανέβει στη σκηνή παρέα με την κιθάρα του και τους μουσικούς του Μιχάλη Μοσχούτη (κιθάρα, lap-steel), Κώστα Τσιώλη (rhodes piano, συνθεσάιζερ, toy-piano, μελόντικα, ακορντεόν), Θάνο Κολοκυθά (μπάσο) και Θανάση Αρχανιώτη (ντραμς).

Η σόλο εμφάνισή του μετά τη διάλυση των Bolek & Lolek στέφτηκε με επιτυχία κι έτσι ακολούθησαν οι παραστάσεις του στο Μικρό Μουσικό Θέατρο και η συνεργασία του με τον Boy από τους Mary & The Boy, ο οποίος συμμετέχει και στο άλμπουμ «Alone» παίζοντας πιάνο και κάνοντας δεύτερα φωνητικά.