Οι δύο ομάδες του Survivor χόρτασαν φαγητό στο επεισόδιο της Τρίτης αφού κέρδισαν από ένα έπαθλο η κάθε μία αλλά φυσικά δεν έλειψαν τα δράματα και τα υπονοούμενα.

Οι Κίτρινοι κατάφεραν να κερδίσουν στον αγώνα και απόλαυσαν ένα υπέροχο πικ-νικ, το οποίο περιλάμβανε φρούτα, μεζέδες και κρύο καφέ. Στον πρώτο αγώνα του Survivor, οι Τίγρεις αναδείχθηκαν νικητές, προσφέροντας στους Κίτρινους μια γεύση από την Ελλάδα με χωριάτικη σαλάτα.

Ωστόσο, η ένταση ανάμεσα στους Αετούς έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της μετά την απομόνωση της Εκατερίνας από την υπόλοιπη ομάδα. Η Ρωσίδα παίκτρια αποφάσισε να διακόψει κάθε επικοινωνία με την Ελένη μετά από μια λογομαχία, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι.

Ο Απόστολος εξέφρασε την άποψή του για τον Ορφέα στην κάμερα, σημειώνοντας πως «η μαγκιά ενός άντρα δεν φαίνεται στο μπράτσο του αλλά στον λόγο του», αφήνοντας αιχμές για τον χθεσινό αγώνα δύναμης και σχολιάζοντας την κατανομή των προμηθειών.

Στο μεταξύ, ο Άγγελος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ομάδα, λέγοντας πως ο Βλαδίμηρος παρεξηγείται εύκολα με ό,τι του λένε, ειδικά μετά τους αγώνες που συζητούν τις επιδόσεις των παικτών.

Η Βίκυ, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος, υπέστη πόνο στο στομάχι και χρειάστηκε να επισκεφθεί τον γιατρό, ενώ ο Κέλι χτύπησε το χέρι του και άρχισε να αιμορραγεί κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Από την πλευρά τους, οι Κίτρινοι βίωσαν συναισθηματική φόρτιση, με τη Μαρία να εκφράζει την πίεση που νιώθει. «Δεν αντέχω τη φασαρία και την ένταση. Με είχε ενοχλήσει πολύ ο καυγάς με την Φοίβη και οι τσακωμοί των κοριτσιών με τη Βίκυ και την Μαίρη. Ήρθα με κακή διάθεση», είπε στην κάμερα.

«Είμαι πολύ κουρασμένη από όλο αυτό. Στο ορκίζομαι, δεν μπορώ να το αντέξω. Έχω πει πολλές φορές στην Γεωργία να προσέχει τον τρόπο που μιλάει, με αναστατώνει. Δεν είχα φάει και το άγχος με χτύπησε», πρόσθεσε.

Στην αντίθετη πλευρά, η Μαίρη μιλώντας με τη συμπαίκτριά της, ανέφερε: «Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, ούτε ψυχολογικά ούτε αθλητικά. Δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Αν έπαιζα εγώ, θα κερδίζαμε, αλλά η Εκατερίνα χάνει πόντους».