«Άγιος Έρωτας», η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής που έρχεται στον Alpha και θα γίνει – μετά τον «Σασμό» – η νέα μας συνήθεια. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες.

Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ελευθερία Πάλλα, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου.

Ο «Άγιος Έρωτας» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Super Κατερίνα»