Σε ελληνικό έδαφος βρίσκονται πλέον οι μεγάλοι φιναλίστ του Survivor. Μετά από έξι μήνες που βρισκόντουσαν στον Άγιο Δομίνικο και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό στους στίβους μάχης του Survivor, το βράδυ της Τρίτης (25/06) δέχθηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα των τηλεθεατών από το Γαλάτσι όπου βρέθηκαν προκειμένου να ξεκινήσει ο μεγάλος Ημιτελικός.

Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι κάμερες να γράφουν και να μεταδίδουν, το κλίμα στις εξέδρες είχε χτυπήσει… κόκκινο και ήταν αντίστοιχο με την υψηλή θερμοκρασία της ημέρας. Συνθήματα, γέλια και πειράγματα κυριαρχούσαν στο Άλσος Γαλατσίου.

Μια ανάσα από τον Τελικό, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Ντάνιελ Νούρκα συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό στο κατάμεστο Άλσος Γαλατσίου.

«Καλησπέρα! Καλωσήρθατε στον ημιτελικό του Survivor! Είμαστε όλοι εδώ, οι παίκτες που πέρασαν από το φετινό παιχνίδι. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες, όπως και οι τέσσερις φιναλίστ που ξεχώρισαν μέχρι το τέλος. Τα fan club και όλος ο κόσμος που αγαπά το Survivor είναι εδώ για να στηρίξει την προσπάθεια των τεσσάρων», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός από τη σκηνή του Γαλατσίου, ενώ στη συνέχεια κάλεσε δίπλα του τους 4 φιναλίστ του Survivor.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, και όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο τελικό του Survivor, οι φιναλίστ έπεσαν στην αγκαλιά των φίλων τους, των αγαπημένων τους προσώπων και των -μέχρι πριν λίγο καιρό- συμπαικτών τους και ο Γιώργος Λιανός ένιωσε να… χάνει τη μπάλα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο παρουσιαστής του Survivor να προσπαθήσει να επαναφέρει την… τάξη στο Άλσος Γαλατσίου αφού έχει και μια σκαλέτα να ακολουθήσει και ο χρόνος είναι περιορισμένος προκειμένου να προβληθούν όλα όσα επιθυμεί η παραγωγή.

«Ελάτε! Κοιτάξτε τους εδώ, λες και είναι γάμος! Καλά στέφανα! American Bar μου το κάνατε», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Λιανός και έδωσε την πάσα να ξεκινήσουν τα αφιερωματικά βίντεο για τους τέσσερις φιναλίστ.

Πώς βγήκαν τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν στον τελικό

Η αγωνία των φιναλίστ για τη διαδικασία που θα ακολουθούσε ήταν μεγάλη. Λίγο μετά τις 22:00, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε παίκτες και κοινό για τον τρόπο που θα έβγαιναν τα ζευγάρια που θα μονομαχούσαν για μια θέση στον αυριανό Τελικό του Survivor. Όπως είπε ο παρουσιαστής κάθε φιναλίστ θα αναμετρηθεί με στόχο τις πέντε νίκες και τα ζευγάρια βγήκαν με κλήρωση.

Από τις αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν σε λίγη ώρα θα βγουν δύο νικητές και θα είναι αυτοί που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης (25/06).

Οι δυο ηττημένοι θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το σύνθημα και έχοντας το σακί στα χέρια κατευθύνθηκε στους παίκτες ώστε να επιλέξουν ένα πλακίδιο από αυτά που υπήρχαν μέσα. Κάθε πλακίδιο είχε ένα νούμερο, από το ένα μέχρι το τέσσερα.

Ο κάθε παίκτης διάλεξε και τα αποτελέσματα κρίθηκαν.

Τα ζευγάρια του Ημιτελικού είναι τα εξής:

  • Κατερίνα Δαλάκα – Γιώργος Γκιουλέκας
  • Φάνης Μπολέτσης – Ντάνιελ Νούρκα