Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00. Ο Μαθιός και η Βασιλική αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα και ο εφιάλτης τους όπως όλα δείχνουν απέχει πολύ ακόμα από το να φτάσει στο τέλος του…

Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα, εναντίον του Παύλου αυτή τη φορά, ενώ ο Ρούσσος Σταματάκης (ο μεγάλος αδερφός του Βασίλη, του άντρα της Καλλιόπης, θείος του Μαθιού και του Αστέρη) επιστρέφει στο χωριό δίνοντας μεγάλη χαρά στην Καλλιόπη, ωστόσο ο Αστέρης με τον Μαθιό δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να τον αντιμετωπίσουν.

Ποιος είναι ο Ρούσσος Σταματάκης (Νίκος Βερλέκης)

Σασμός

Ο μεγάλος αδερφός του Βασίλη, του άντρα της Καλλιόπης, θείος του Μαθιού και του Αστέρη. Άντρας επιβλητικός, λεβέντης Κρητικός, ψηλός κι αγέρωχος που κουβαλάει τη σοφία, αλλά και το βάρος των ενοχών του από μυστικά και λάθη που σημάδεψαν τις ζωές όλων και καθόρισαν τη μοίρα τους.

Ο Ρούσσος χήρος πια, επιστρέφει στο χωριό του μετά από πολλά χρόνια ξενιτιάς στη Σουηδία, αποφασισμένος να ζήσει μέχρι το τέλος της ζωής του στον τόπο που γεννήθηκε και λάτρεψε. Ο ερχομός του θα σημάνει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης.

Σασμός

Δείτε το sneak preview

Δείτε το trailer

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.