Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες» είδαμε πως: Μετά την απόπειρα δολοφονίας στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, ο Σώτος καταλήγει στο νοσοκομείο. Ο Παύλος επιστρέφει σπίτι, ενώ ο Ερμής με την Αγνή έρχονται πιο κοντά. Η Βικτωρία ετοιμάζεται να δώσει τη Δεσποινιώ σε υποψήφιο αγοραστή ως αντάλλαγμα για τα χρέη του Τάσου, αλλά εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις.

Ο Κοσμάς καταφέρνει να μιλήσει με τον Αρδίτη και η ένταση μεταξύ τους κλιμακώνεται. Η σχέση της Φρόσως και της Ευανθίας βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Η Τοτό ξεγελά τη Μαρίκα, όμως, ο Χρόνης έχει άλλα σχέδια. Η Βασιλική συναντά τον Δαμιανό και η Μάγια έναν παλιό φίλο και θαυμαστή της.

Ψυχοκόρες: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00 στον Ant1

Επεισόδιο 39: Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει τα πάντα στη Μαρίκα και υπόσχεται να τη βοηθήσει με το Σώτο. Μετά την επίθεση εναντίον του Ερμή για τα χρέη του στον τζόγο, η Μάγια κατηγορεί τον πατέρα της και διώχνει την Αγνή. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στον Δαμιανό για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει. Η Βικτωρία ετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τους Λιβανέζους, ενώ έχει καταστρώσει σχέδιο για να απαλλαγεί και από όποιον μπορεί να της φέρει εμπόδια. Η Φρόσω ορίζεται διαχειρίστρια της περιουσίας του Νάτση. Η Μάγια μαθαίνει μια πληροφορία για τον πατέρα της που αγνοούσε. Ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως ο Αρδίτης τον εξαπάτησε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: