Οι «Ψυχοκόρες» έρχονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Κοσμάς ξέσπασε στη Μαρίκα ενώ η Μάγια πήρε μία απόφαση για τη Βασιλική.

Η μητέρα του Παύλου μετακόμισε στο σπίτι του Αρδίτη και ο Λούης βρήκε καταφύγιο σε ένα μοναστήρι κοντά στο σπίτι του Νάτση. Στο τραπέζι των αρραβώνων του, ο Σώτος έπνιξε την απόγνωσή του στο ποτό, ενώ ένας άγνωστος άνδρας χτύπησε την πόρτα των Κοτρώτσηδων, αναζητώντας την κόρη του. 

Ψυχοκόρες

Η Διονυσία πήγε στην Αθήνα για εξετάσεις και ζήτησε από την Ευανθία να φροντίζει τον άντρα της κατά την απουσία της.

Ο Νάτσης συνέχισε να μαλώνει με την Ευανθία. Ο Τάσος πήγε με την Δεσποινιώ σε κοσμική εκδήλωση με παράγοντες των καλλιστείων, όπου συνάντησαν την Βικτωρία και τον Ντίνο. Ο Παύλος ξανάσμιξε με την Βασιλική. Με την αναβολή της ψήφου των γυναικών, η Μάγια αποφάσισε πως δεν χρειάζεται πια την Βασιλική στον αγώνα της.

Όσα θα γίνουν σήμερα Δευτέρα 20/05 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Η Βασιλική ξεκινά τη φοίτησή της στο κολλέγιο και αποκτά τις πρώτες της φίλες.

Όταν, όμως, επιστρέφει στο σπίτι, την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα γκρεμίσει όλα της τα όνειρα. Ενώ γίνονται οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια του μωρού, η αστυνομία ενημερώνει τους Νάτσηδες πως ο Λούης βρίσκεται στο χωριό.

Ψυχοκόρες

Η Φρόσω συνεχίζει να δηλητηριάζει τη σχέση της Ευανθίας και του Νάτση.

Η Νέλλα, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Σώτου, θέλει να μάθει περισσότερα για τη σχέση του με την Μαρίκα, ενώ δεν σταματά να ψάχνει τον Τάσο, ο οποίος βάζει τη Δεσποινιώ να αποχαιρετίσει τον θίασο και το θέατρο.

Η δίκη του Κοσμά αναβάλλεται.