Μια διαφορετική μονομαχία είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με αγώνισμα μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας και φυσικά στο τέλος είχαμε και την αποχώρηση της εβδομάδας, με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να αποχαιρετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Στην αρχή του επεισοδίου οι παίκτες του ελληνικού Survivor συναντήθηκαν με εκείνους του Survivor All Star από την Τουρκία και μονομάχησαν με έπαθλο ένα ταξίδι στο νησί του Κουρασάο.

Φυσικά από την συνάντηση δεν έλειψε και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, παραγωγός της τηλεοπτικής εκπομπής, ο οποίος σύστησε τους παίκτες μεταξύ τους.

«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι το λογότυπο του Survivor γιατί είναι μαζί μας πολλά χρόνια. Μπορούμε να την αποκαλέσουμε killer» είπε ο ίδιος αστειεύομενος και συνέχισε «Η Σταυρούλα είναι ειδική παίκτρια, νίκησε τον πιο δυνατό παίκτη του Survivor και της φίλησα τα χέρια επειδή ήταν η βασίλισσα του Survivor τότε. Παίκτες σαν τον Φάνη και τη Δαλάκα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Στον αγώνα ανάμεσα των δύο μικτών ομάδων, Ελλήνων και Τούρκων, οι Κόκκινοι δεν έδειξαν δυνατοί και ηττήθηκαν από την Μπλε ομάδα με σκορ 12-8 χάνοντας την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο μαγευτικό Κουρασάο.

Έπειτα ήρθε η ώρα της μεγάλης μονομαχίας μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για αποχώρηση, Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Θοδωρή Τουρκογεώργο, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Αναστασία Τσέρου.

Η τυχαία κλήρωση ανέδειξε στην πρώτη αναμέτρηση κορίτσι με κορίτσι και αγόρι με αγόρι με την Ασημίνα και τον Γιώργο να νικάνε. Η τελευταία μονομαχία μεταξύ Αναστασίας Τσέρου και Θοδωρή Τουρκογεώργο έφερε και το τελικό αποτέλεσμα με τον δεύτερο να χάνει και να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και το παιχνίδι: «Νόμιζα ότι θα κάτσω 2 εβδομάδες και έκατσα12», τόνισε και ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη τους.