Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/2) κέρδισε για άλλη μία φορά το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star. Λίγο πριν οι ομάδες πάνε στις παραλίες τους ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση.

Εξήγησε ότι υπάρχει μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο Πρίαμο αλλά ήταν στη διακριτική ευχέρεια του παίκτη αν θα το άκουγε μπροστά σε όλους και ειδικά την Ελευθερία. Στο άκουσμα της ανακοίνωσης ενοχλημένη η Ελευθερίου γύρισε το κεφάλι της από την άλλη μεριά, δήλωσε, στη συνέχεια ωστόσο, περίεργη να ακούσει το περιεχόμενο του μηνύματος, με τον Κύπριο παίκτη να εμφανίζεται από τη μεριά του προβληματισμένος και να διαμηνύει στην Καρολίνα να αφήσει στην άκρη τα προσωπικά τους γιατί… πιέζεται.

Και μέσα σε όλα αυτά είχαμε νωρίτερα στο επεισόδιο και την παραδοχή του Τάκη Καραγκούνια ότι του αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, κάτι που είχε διαφανεί και είχε απασχολήσει εντόνως παρουσιαστή και παίκτες στο συμβούλιο της Τρίτης (21/2).

Με τον καλύτερο τρόπο σχολίασε αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στην Ελευθερία, τον Μάριο, την Καρολίνα και τον Τάκη στο Survivor All Star ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Το τρίγωνο των Βερμούδων έχουμε καταντήσει! Δεν ξέρω τι γίνεται αυτός ο Μάριος; Μια η Καρολίνα, μια η Ελευθερία, τι στον λύκο; Τώρα βλέπω ότι είναι και ο Τάκης. Από τρίγωνο των Βερμούδων έχει γίνει τετράγωνο!» είπε ο παίκτης με χιούμορ.

Οι Μπλε έβγαλαν σύνθημα για τον «δήμαρχο» Μαρτίκα

Δεν έχει τέλος το σίριαλ «Μαρτίκας» και φαίνεται ότι οι Μπλε το διασκεδάζουν αφάνταστα στο Survivor All Star. O Ηλίας Μπόγδανος ανακοίνωσε ότι έχουν βγάλει σύνθημα για τον «δήμαρχο» Μαρτίκα ενόψει και των εκλογών και εκείνος έδειξε πολύ… κολακευμένος.

«Μαρτίκα, Μαρτίκα, Μαρτίκα, στο ψηφοδέλτιο το όνομά σου βρήκα. Μαρτίκα, Μαρτίκα, Μαρτίκα οι Μαχητές στηρίζουν τη δική σου κλίκα» άρχισαν να τραγουδούν οι μαχητές και χτυπούν τα χέρια τους στον ρυθμό. Ο Μπόγδανος του πρότεινε στη συνέχεια να κάνει συναυλία στο Κερατσίνι και ο Ασημακόπουλος έριξε την ιδέα να μετακομίσουν όλοι στο Κερατσίνι κάνοντας μάλιστα ο ίδιος την αρχή και αναφέροντας χαρακτηριστικά πως από Γλυφαδιώτης θα γίνει Κερατσινιώτης.