Ένταση επικράτησε στο επεισόδιο της Τρίτης (21/2) ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη από τη μια και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, στο Survivor All Star λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας, με τον πρώτο να εξανίσταται για τον λόγο που δεν ψηφίζεται ο Βασάλος από τους Μπλε, θεωρώντας το άδικο. Ο Μαρτίκας επισήμανε ότι ο ίδιος κι ο Κώστας Παπαδόπουλος φέρνουν πόντους, αλλά ψηφίζονται από την κόκκινη ομάδα, ενώ ο Βασάλος όχι.

«Είσαι στο απυρόβλητο και η ομάδα σου δεν τολμά να σκεφτεί ότι ίσως ψηφιστείς; Έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά με εμάς; Δεν θα ψηφίζεσαι;» σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Βασάλος δεν κρατήθηκε και με αρκετά νευρικό και ειρωνικό ύφος του ανέφερε πως: «Εγώ έρθω για το ριάλιτι κι όχι για τα αγωνίσματα. Η ομάδα μου με κρατά γιατί τους χαροποιώ. Έχω έρθει ξεκάθαρα για το ριάλιτι. Όταν έρθετε στην μπλε ομάδα, ψηφίστε με. Η μπλε ομάδα δε με ψηφίζει, γιατί γουστάρει να είμαι εδώ πέρα. Τι θες τώρα; Τελείωσε. Τα παιδιά δεν θέλουν να με ψηφίσουν. Με το ζόρι να με ψηφίσουν, για να χαρείτε εσείς; Έχω έρθει για το ριάλιτι ξεκάθαρα. Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, γι’ αυτό έχω έρθει εδώ πέρα» απάντησε μετά την έντονη αντιπαράθεση τους.

Είχαν προηγηθεί τα «βέλη» της Σταυρούλας Χρυσαειδή στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην μπλε ομάδα.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε στον τραυματισμό και στην υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά, σχολιάζοντας πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν ψηφίζεται ποτέ από την ομάδα του.

«Εγώ αν ήμουν στην μπλε ομάδα και στη θέση τους, θα ψήφιζα τον Βασάλο. Αλήθεια, δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο δεν ψηφίζεται. Είναι στο απυρόβλητο, φέρνει 1-2, άντε το πολύ 3 νίκες την εβδομάδα και η απάντησή του ήταν: “Παίξε κι εσύ με τον Σάκη Κατσούλη”. Στο Survivor All Star είσαι. Αν δεν παίξεις και με τον Κατσούλη τι να το κάνω;», ανέφερε η Σταυρούλα για τον Βασάλο.

Και συνέχισε: «Παίζεις με όλους, αν δεν μπορείς ή πας στο σπίτι σου ή κάθεσαι στον πάγκο με τη Μελίνα ή πας στον γιατρό. Δεν με ενδιαφέρει, αλλά όλοι θα παίξουμε με όλους. Αυτό δεν το καταλαβαίνω», είπε η παίκτρια του Survivor All Star.

Συντριπτική ήττα της κόκκινης ομάδας – Οι Μαχητές πήγαν «τουρίστες» και ξεπέρασαν τον εαυτό τους

Οι Μαχητές φαίνεται πώς έχουν πάρει τα πάνω τους και στο επεισόδιο της τρίτης (21/2) ολοκλήρωσαν τον αγώνα στο Survivor All Star με τεράστια διαφορά από τους κόκκινους.

Μετά τα σερί ηττών, η μπλε ομάδα και με τις νέες προσθήκες φαίνεται πώς έχει αλλάξει ψυχολογία και το μαύρο σύννεφο από πάνω τους έφυγε, με την αναμέτρηση να γράφει υπέρ τους 10-2.

Τον τελικό πόντο της ομάδας τον έδωσε η Μαριαλένα, η οποία αγωνίστηκε απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν προηγούμενο.

Οι κόκκινοι καλούνται να ψηφίσουν και άλλο άτομο από την ομάδα τους, εκτός του Κώστα Παπαδόπουλου που είχε βγει προτεινόμενος στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας.