Αναστάτωση έφεραν οι νέες αφίξεις στο Κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι να πρέπει να συγκεντρώσουν από την αρχή τις δυνάμεις τους.

Έξι νέοι παίκτες μοιράστηκαν ανάμεσα στους Κόκκινους και στους Μπλε, αλλά στην πρώτη ομάδα επικράτησε προβληματισμός με την προσθήκη των τριών κοριτσιών. Την ίδια στιγμή οι Μπλε, ικανοποιημένοι που κατάφεραν νίκη εναντίον των αντιπάλων τους, συζήτησαν για την αγωνιστική τους κατάσταση και την ένταση που δημιούργησε η συνύπαρξη του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor. Μάλιστα λόγω αυτής η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ψήφισε τον Κύπριο παίκτη γιατί – όπως είπε – είχε όλη την νύχτα μια Ελευθερία να κλαίει. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του δήλωσε ότι «ψοφά» για τα ερωτικά τρίγωνα. Αποκάλυψε δε, ότι παλιότερα έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τον Μάριο.

Από το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία και την ήττα της κόκκινης ομάδας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν αυτός που δέχθηκε με πίκρα την πρώτη υποψηφιότητα για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor. Στο αγώνισμα της Δευτέρας (20/2) η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα και έπρεπε να βγάλει στην σέντρα έναν ακόμα παίκτη.

Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να εξακριβώσει πώς οι νέες προσθήκες έχουν δώσει κάποιες πληροφορίες στους μέσα για τα όσα λέγονται στην Ελλάδα.

Μάλιστα, απευθύνθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λέγοντάς της πώς έχει «μεγάλα αυτιά», με την ίδια να το διακωμωδεί.

Παραδέχτηκε πως έγιναν κάποιες συζητήσεις, είπε στον Σπύρο Μαρτίκα τα όσα της μετέφερε η Βρισηίδα και φυσικά δεν έλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός με τον Μάριο και την Ελευθερία.

Οι Μπλε επέλεξαν παμψηφεί να στείλουν ξανά στον τάκο την Μελίνα Μεταξά λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως δεν μπορεί να στηρίξει την ομάδα της.

Ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε 12 ψήφους κατά της Μελίνας Μεταξά και μόλις μία ψήφο κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου από τη συγκεκριμένη παίκτρια ασφαλώς.

«Ήταν αναμενόμενο, εφόσον εγώ δεν παίζω, το είδαμε και την περασμένη εβδομάδα. Είναι η δική τους γνώμη και δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε να αλλάξω κάτι. Είναι εντολή γιατρού να απέχω», ήταν η πρώτη της αντίδραση, καθώς οι συμπαίκτες της εξακολουθούν να την ψηφίζουν, όσο απέχει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε χαμός στο συμβούλιο του νησιού μετά την ψηφοφορία. Οι ευχαριστίες της Μελίνας στην κόκκινη ομάδα από την οποία στηρίχτηκε και η επισήμανση πως ψηφίστηκε και από τους τρεις νέους παίκτες «έβαλαν φωτιά» στο συμβούλιο.

«Οι ευκαιρίες έχουν δοθεί στην Μελίνα. Ο τραυματισμός της είναι βαρύς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αγόρου, με τον Τάκη Καραγκούνια να τοποθετείται και να έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της: «Είπε η Μελίνα πως δεν την κοιτάμε στα μάτια και δεν της μιλάμε. Δεν είναι διαπροσωπική η σχέση, μην το παρεξηγείς. Λείπεις ένα μήνα αγάπη μου. Κι εγώ να τραυματιστώ, να χτυπήσω το πόδι μου, να κάτσω εδώ να πίνω καφέδες και να πληρώνομαι».

Το απίστευτο σχόλιο του Λιανού στην Ελευθερία – Σε άβολη θέση ο Μάριος

Για την επιστροφή της στο Survivor ρώτησε ο Γιώργος Λιανός την Ελευθερία Ελευθερίου και βρήκε και την κατάλληλη αφορμή για πειράγματα και για να κάνει χιούμορ. Μόνο που το βλέμμα του Μάριου Πρίαμου μαρτυρούσε ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

«Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί στο Survivor. Η φάση είναι τελικός στόχος και θυμάμαι την γυναίκα του Στέλιου, την Όλγα, η οποία έκανε προπόνηση με βελάκια στην φωτογραφία του, επειδή την έχει αφήσει και τρέχει μόνη της τα παιδιά. Εσύ έκανες παρόμοια προπόνηση με άλλη φωτογραφία;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός με νόημα.

«Δεν έχω κάνει με φωτογραφία, αλλά τις αδυναμίες μου τις έχω κοιτάξει. Έχω κάνει στόχους χωρίς βελάκια. Θα μπορούσα να έβαζα μια φωτογραφία και να πετούσα βελάκια, αλλά όχι πετούσα άλλα πράγματα» απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου με γέλια.

«Καταλαβαίνω τον λόγο που έκανε ο Μάριος κοτσιδάκια γιατί με το μαλλί είχε περισσότερη επιφάνεια και περνούσε εύκολα ο στόχος. Τώρα με τα κοτσιδάκια, περνάνε δεξιά κι αριστερά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor. Στο τέλος, ο Μάριος χαμογέλασε με αμηχανία.