Κατανόηση στο ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor αναφέρθηκε το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελευθερία Ελευθερίου, έδειξε ο Μάριος Πρίαμος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Survivor.

«Είναι στενάχωρο και για μένα και για την ομάδα. Πληροφορίες που έμαθα και δεν ήξερα ακριβώς και δεν ήξερα τι έγινε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος και πρόσθεσε: «Ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας το οποίο σεβάστηκα, κάθισα και άκουσα γιατί κατάλαβα ότι έπρεπε να αφήσω να γίνει αυτή η έκρηξη και να τοποθετηθώ με πιο ήρεμο τρόπο. Σίγουρα η τοποθέτηση του Σπύρου ήταν λάθος. Δεν κολλούσε να κάνει αυτήν την κίνηση. Δεν τους αφορά. Είναι κάτι προσωπικό. Δεν μπορείς να τοποθετείσαι σε κάτι που δεν γνωρίζεις και τις δυο απόψεις. Δέχθηκα μια επίθεση κατά την οποία ακούστηκαν κάποια πράγματα που τα θεωρώ βαριά».

Ο Μάριος Πρίαμος συνέχισε να αναφέρεται στον Σπύρο Μαρτίκα λέγοντας: «Γνωρίζω ποιος είναι ο Σπύρος, ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και τι μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι που αυτό είναι το ριάλιτι και το να δημιουργούμε ίντριγκες. Σε προσωπικό επίπεδο, η προσωπική ζωή του καθενός δεν αφορά κανέναν».

Από την πλευρά της η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα όσα βίωσε τον τελευταίο μήνα με αφορμή τα «καυτά» πλάνα του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο. Το τονίζω ότι είναι προσωπικό. Δεν ξέρω πραγματικά από πού να ξεκινήσω. Είναι πάρα πολλή πληροφορία, πάρα πολλά τα γεγονότα. Ήταν πολύς ο θυμός. Πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ» σχολίασε η τραγουδίστρια στην κάμερα του Survivor.

«Δεν αφορά το Survivor, αφορά εμένα και τον Μάριο. Επίσης δεν ήρθα για να σταυρώσω κανέναν άνθρωπο. Απλά έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα και έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το Survivor» σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου και πρόσθεσε: «Θέλω αυτή την στιγμή και εγώ και ο Μάριος τον χρόνο μας. Έχουμε πάρα πολλά να πούμε και χρειάζεται όλο αυτό λίγο χρόνο».