Τεταμένα είναι τα νεύρα των Μαχητών και η ένταση που δημιουργήθηκε στο συμβούλιο του Survivor που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, συνεχίστηκε και αφού οι παίκτες επέστρεψαν στην καλύβα τους.

«Είσαι δεδομένα ένα απ’ τα πιο αδύναμα, αγωνιστικά άτομα. Πώς γίνεται να μην ψηφίζεσαι ποτέ και να μην υπάρχουν πάνω από τρεις ψήφους ποτέ; Σημαίνει ότι κάτι κάνεις πάρα πολύ σωστά» είπε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης στους συμπαίκτες του, συνεχίζοντας τα όσα άφησε να εννοηθούν περί στρατηγικής στο συμβούλιο κοιτώντας την Πελαγία.

Το λόγο πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία θέλησε να πει την άποψη της στον Ανδρέα. Η παίκτρια τόνισε στον συμπαίκτη της πως ένας από τους λόγους που βγήκε στον… τάκο είναι ότι είναι πολύ αγχώδης ως άνθρωπος. Κάποιος διέκοψε την Ασημίνα και εκείνη για άλλη μια φορά βγήκε εκτός εαυτού και αφού έβαλε τις φωνές αποχώρησε από την παρέα.

«Βγαίνεις ψεύτρα, δεν το καταλαβαίνεις;»

Την στάση της Ασημίνας Χατζηανδρέου όμως σχολίασε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής. «Την Ασημίνα κάθε μέρα Η ας, την ακούω να ουρλιάζει και να ωρύεται ότι πεινάει. Και να λέει ξανά και ξανά ότι θα ψηφίσει με αγωνιστικό τρόπο. Βρε κούκλα μου… Δεν είναι έτσι ο αγωνιστικός τρόπος. Και πραγματικά καταλαβαίνω να θες να προστατέψεις την κολλητή σου αλλά μην βγαίνεις και λες τέτοια πράγματα και κάνεις τέτοιες δηλώσεις κάθε μέρα. Βγαίνεις ψεύτρα, δεν το καταλαβαίνεις;» είπε η ηθοποιός.

Ενοχλημένοι οι Διάσημοι με τον τρόπο που ψήφισαν οι Μαχητές

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όμως δεν ήταν η μόνη παίκτρια των Διασήμων που σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι Μαχητές. Ο Σάκης Αρσενίου, αν και μόλις μπήκε στο Survivor και τόνισε πως ακόμα δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τους παίκτες ωστόσο, σχολίασε πως τα όσα ανέφερε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης σχετικά με την Πελαγία Καζολέα του ακούστηκαν σωστά. «Έκπληξη» χαρακτήρισε με την σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου το γεγονός ότι ο Ανδρέας είναι υποψήφιος προς αποχώρηση καθώς αυτήν την στιγμή ο συγκεκριμένος είναι ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών κατά την άποψη της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Άρης Σοΐλέδης ο οποίος τόνισε πως οι ίδιοι αναιρούν τα λόγια τους καθώς οι ψήφοι τους δεν συμβαδίζουν με τα όσα λένε τόσες μέρες. Την ίδια άποψη έχει και ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος τόνισε πως η ψήφος του κάθε παίκτη θα έπρεπε να είναι με γνώμονα πώς θα φάνε.  

Η Σοφιάννα πλησίασε τον υποψήφιο προς αποχώρηση, Ανδρέα

«Η Σοφιάννα χθες εκτέθηκε όταν στο συμβούλιο είπα κάποια πράγματα για εκείνη και δεν βγήκε καμία από τις φίλες της να την υπερασπιστεί. Είναι κάτι το οποίο το πήρε χαμπάρι. Είναι και αρκετά πονηρή. Γι’ αυτό και όταν αποχωρήσαμε από το συμβούλιο ήρθε ξανά να μου πει πόσο στεναχωρημένη είναι, σε πόσο δύσκολη θέση είναι, πόσο διαφωνεί στα θέματα άγχους, ότι το έχει μετανιώσει και γενικά όλα τα κλασικά που λέει η Σοφιάνα όταν έρχεται σε δύσκολη θέση» είπε με την σειρά του ο υποψήφιος προς αποχώρηση, Ανδρέας Ματθαιακάκης στην κάμερα του Survivor.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν έχει ήθος, ούτε αρχές»

Σε πηγαδάκι των Μαχητών όμως, μπήκε και ο Γιώργος Κατσαούνης και η βούληση του εξαιτίας του τρόπου που ψήφισε στο συμβούλιο του Survivor. «Ποια βούληση; Χθες γύρισε και είπε τον Σάββα νταβατζή» είπε η Θωμαίς Εμμανουηλίδου στους συμπαίκτες της ενώ μιλώντας στην κάμερα του Survivor είπε πως: «Ο Γιώργος δεν ξέρει να μιλήσει, δεν έχει ήθος ούτε αρχές. Στην αρχή τον δικαιολογούσα γιατί είναι ένα παιδί του χωριού. Από δω και πέρα δεν θα ασχολούμαι μαζί του».