Η συζήτηση στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 είχε «φουντώσει» για τα καλά με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Φλωρινιώτη και την Πηνελόπη ΠΙτσούλη. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει την άποψη της, αλλά ο συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας την «έκοψε» τονίζοντας της: «Μην κάνεις το ίδιο που έκαναν με μένα χθες».

Ο παρουσιαστής, στην συνέχεια «άστραψε και βρόντηξε» με αφορμή ένα σχόλιο του στη χθεσινή εκπομπή το οποίο αναπαράχθηκε. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην χθεσινή εκπομπή πως: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου απέναντι στα παιδιά μου». Η συγκεκριμένη του ατάκα αναπαράχθηκε και ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον τρόπο με τον οποίο «έπαιξε» η ατάκα του αυτή.

«Που βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή αυτό που έκαναν! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες που δεν το πιστεύω ή επίτηδες το έκαναν… Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του τονίζει πως «και εγώ έπαθα σοκ».