Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» του από το Star Channel το οποίο χαρακτήρισε «γλυκό».

«Εγώ από το πρωινό τελείωσα λίγο νωρίτερα γιατί παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν για να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, οπότε δεν είναι ότι είχα 2-3 μέρες γύρισμα. Είχα 20 μέρες γύρισμα και πολύ γλυκά με αποδέσμευσαν και πολύ τους ευχαριστώ», ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Δεν θα ξανά έκανα πρωινό»

«Πρωινό, όχι, δεν θα ξαναέκανα, το έχω πει. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο, ούτε σίριαλ», διευκρίνισε ο Κρατερός Κατσούλης απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά.

«Αν ξυπνάς στις 06:30 το πρωί και κοιμάσαι στις 12 τη νύχτα το νωρίτερο, κοιμάσαι 6 ώρες. Αυτό αν το κάνεις συνέχεια και η υπόλοιπη σου μέρα δεν είναι “πάω σπίτι και ξανά κοιμάμαι το μεσημέρι” απλά δεν βγαίνουν οι ώρες και κάποια στιγμή αρχίζεις και κλατάρεις. Άρα δεν γίνεται» εξήγησε στην συνέχεια.

Φυσικά, ο Κρατερός Κατσούλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ξανά τηλεόραση. «Έχουν υπάρξει συζητήσεις για να κάνω ξανά εκπομπή και πιθανότατα να ξανά υπάρξουν. Γενικά φέτος είχα αποφασίσει ότι θα είμαι στο χώρο μου και θα κάνω και ένα θεατρικό αν προκύψει» είπε ο ηθοποιός ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης δεν αναφέρθηκε στο διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου.