Η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη. Κι όταν βλέπουμε ότι αυτή «συνοδεύεται» και από μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά τι της γίνεται και πατάει γερά στα πόδια της, τότε το «πακέτο» ακούει στο όνομα Κατερίνα Καινούργιου.

Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» του Alter και μίλησε για την τηλεοπτική της εμπειρία τόσο πέρυσι στον «Όμορφο Κόσμο» όσο και για φέτος στο «Δέστε τους».

Η Κατερίνα αποκάλυψε πως πέρυσι επηρεαζόταν πολύ από τις κριτικές και έκλαιγε ενώ φέτος νιώθει πιο σίγουρη και πιο χαλαρή. «Ίσως να μην έδεσε η χημεία μας πέρυσι, ίσως να μην έπρεπε να κάνουμε το πρωινό. Εγώ πάντως έχω καλή σχέση με τα παιδιά, μιλάω με όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Με πολύ χαλαρή διάθεση και ευγενική όπως πάντα η Κατερίνα απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με τη Μαρία Ηλιάκη, λέγοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως τώρα όσο περνάει ο καιρός και τη γνωρίζει καλύτερα την εκτιμά ακόμη πιο πολύ! Παραδέχτηκε όμως πως στην αρχή λόγω του ότι δε γνωρίζονταν η χημεία τους δεν είχε δέσει… τόσο πολύ!