Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στο Survivor ήρθαν κοντά και ανέπτυξαν φιλία. Μια φιλία όμως που προκάλεσε πανικό στην παραγωγή του reality του καθώς οι δυο τους εξαφανίστηκαν από την παραλία για ώρες.

Η εξαφάνιση τους αυτή προκάλεσε συναγερμό στην παραγωγή του Survivor και όλοι βγήκαν να τους αναζητήσουν καθώς η ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου δεν είναι και η πιο… φιλόξενη και κανείς δεν ξέρει τι κίνδυνους κρύβει.

Για την «απαγορευμένη βόλτα» αυτή, οι παίκτες τιμωρήθηκαν από την παραγωγή ενώ οι συμπαίκτες του στην παραλία τους κοιτούσαν με… μισό μάτι γιατί θεωρούσαν πως έφαγαν κρυφά από όλους.

Ο Chris Σταμούλης, το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «Love it» και φυσικά ρωτήθηκε για αυτή τη βόλτα.

«Το Survivor είναι ένα πάρα πολύ έντονο παιχνίδι. Έχεις να κάνεις με 10 διαφορετικές προσωπικότητες που βλέπεις όλη τη μέρα, έχει την πείνα, επηρεάζεσαι ψυχολογικά και είναι λογικό να ξεφύγεις λίγο», ανέφερε αρχικά ο Chris Σταμούλης.

Μιλώντας για τη βόλτα στη ζούγκλα με τον συμπαίκτη του είπε: «Στο παιχνίδι επειδή έχεις πολλές κενές ώρες που δεν κάνεις κάτι, δεν έχει κάποιο βιβλίο να διαβάσεις, δεν έχει κινητό, βαριέσαι. Λες δεν πάμε να κάνουμε καμιά περιπέτεια και να βρεις τίποτα στη ζούγκλα. Δεν βρήκαμε τίποτα. Πήγαμε σε ένα δάσος να βρούμε τρόφιμα, φρούτα, καρύδες, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Ξεφύγαμε από την καλύβα και κάναμε μια ωραία βόλτα. Άξιζε τον κόπο γιατί κάναμε μια ωραία βόλτα και ξεφύγαμε.

Η υπόλοιπη ομάδα ένιωσε άσχημα γιατί πίστεψε ότι εμείς φάγαμε. Οι συνέπειες αφορούσαν εμάς. Μας είχαν στη μπούκα μετά από το σκηνικό και για μια εβδομάδα δεν φάγαμε τίποτα γιατί μας αφαίρεσαν προμήθειες και δεν φάγαμε στα επόμενα δύο έπαθλα. Με τον Αλέξη δέσαμε και γίναμε κολλητοί. Δεν είμαι παιδάκι για να με παρασύρει κάποιος σε κάτι. Ο Αλέξης δεν είχε συμφέρον να με παρασύρει σε κάτι».

Στην ερώτηση ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός, ο Chris Σταμούλης απάντησε: «Λέμε πάμε να κάνουμε μια εξερεύνηση. Το κίνητρό μας ήταν η πείνα και θέλαμε να φύγουμε λίγο από την περιοχή της καλύβας επειδή ως πεινασμένοι νομίζαμε ότι θα βρούμε φαγητό. Το συζητούσαμε καιρό με τον Άλεξ και μου το πρότεινε και πήγαμε» και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος παρόλο που παραβιάσαμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Χαθήκαμε, χάσαμε τον δρόμο με αποτέλεσμα να λείψουμε πολλές ώρες και εν τέλει δεν φάγαμε κιόλας».