Το πολυαναμενόμενο House of Dragon, το spin-off του Game of Thrones, συμπληρώνει το cast του με τέσσερα νέα μέλη, όπως αναφέρει το Deadline.

Αυτοί είναι ο Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best και Sonoya Mizuno. Οι ρόλοι που θα πάρουν είναι αυτοί του Otto Hightower, του Λόρδου Corlys Velaryon, της Πριγκίπισσας Rhaenys Velaryon και της Mysaria αντίστοιχα.

Ο Ifans είναι ένας αρκετά γνωστός ηθοποιός με παρουσίες στο Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 και στο The Amazing Spider-Man. Ο Otto Hightower είναι το Χέρι του Βασιλιά, που υπηρετεί τον ίδιο και το στέμμα ισάξια. Κατά την άποψη του, η μεγαλύτερη απειλή του θρόνου είναι ο αδερφός του Βασιλιά, Daemon Targaryen.

Από την άλλη, ο Toussaint έχει συμμετάσχει στο Prince of Persia: The Sands of Time και στο Point Break. Θα ενσαρκώσει τον Λόρδο Corlys του Οίκου Velaryon, τον πιο διάσημο ναυτικό περιηγητή της ιστορίας του Westeros.

Ο Οίκος του ήταν πολύ πλουσιότερος από τους Lannisters και είχε το ισχυρότερο ναυτικό του κόσμου.

Η Best συμμετείχε τελευταία στο Fate: The Winx Saga αλλά και παλαιότερα στο The King’s Speech. Είναι η σύζυγος του Corlys Velaryon και αναβάτρια δράκων.

Η Mizuno, τέλος, έχει συμμετοχές στο La La Land και στο Ex Machina. Η Mysaria, την οποία θα ενσαρκώσει, ήρθε στο Westeros πάμφτωχη και πωλήθηκε αμέτρητες φορές ως εκδιδόμενη. Αυτό δεν «την πήρε από κάτω» αλλά αντιθέτως έγινε μια από τις πιο έμπιστες συμμάχους του Πρίγκιπα Daemon.

Στο cast, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lordoftheseries.gr ήδη βρίσκονται οι Paddy Considine (Βασιλιάς Viserys), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Matt Smith (Πρίγκιπας Deamon Targaryen) και Emma D’Arcy (Πριγκίπισσας Rhaenyra Targaryen). Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον προσεχή Απρίλιο.