Στο live του J2US, το Σάββατο μία από τις συγκινητικές στιγμές του show ήταν η επανένωση – έστω και τηλεφωνικά – του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Σοφία Βόσσου, οι οποίοι σε κλίμα συγκίνησης τραγούδησαν το «Φιλαράκι». Τους δύο καλλιτέχνες και καλούς φίλος συνόδευσε με το δικό του τρόπο ο παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης.

Το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό σχολίασαν την τηλεοπτική επανένωση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Σοφία Βόσσου, με τον Βαγγέλη Περρή να ξεσπά για το στιγμιότυπο με το Νίκο Κοκλώνη να είναι ανάμεσά τους και να παρεμβαίνει.

«Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το Φιλαράκι και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος, δεν έχεις καταλάβει τη στιγμή, θεωρείς ότι εκείνη τη στιγμή δεν γίνεται κάτι σπουδαίο, που είναι σπουδαίο. Το χάσαμε τελείως. Τελείως το χάσαμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Δεν έχει σχέση ο σκηνοθέτης… Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής, καταλαβαίνει ποια είναι η ουσία… Παρεμβαίνει ο τρίτος που δεν ξέρει καν τα λόγια… Κάθεσαι και παρακολουθείς, δε μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία. Είναι λάθος τοποθέτηση…».

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά είχε αντίθετη άποψη, εξηγώντας πως από τη στιγμή που ήταν τηλεφωνική η επικοινωνία με τη Σοφία Βόσσου, ο παρουσιαστής έπρεπε να ήταν εκεί για να συντονίζει την κουβέντα.