Καλεσμένος στην εκπομπή «Excellent» ήταν χθες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μίλησε για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά αλλά και για τη Σάσα Σταμάτη.

Στην ερώτηση εάν ξύρισε το μουστάκι, μετά τη προτροπή της Σάσας Σταμάτη, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απάντησε: «Δεν ξέρω ποια είναι η Σάσα Σταμάτη. Το ότι δεν ξέρω τη Σάσα Σταμάτη όμως δεν σημαίνει ότι την υποτιμώ. Συγγνώμη πραγματικά, δεν τη γνωρίζω».

Για την ειρωνική δήλωση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ότι θα ήθελε να τον ενημερώσουν, για το αν ποτέ κάνει σχολή δημοσιογραφίας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ώστε να την ακολουθήσει, σχολίασε:«Χαίρομαι! Δείχνει μια καλή διάθεση και μια αντίληψη του ότι η γενιά του κ. Λιάγκα έφερε τη δημοσιογραφία σε ένα σημείο που χρειάζεται αλλαγή».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε σε μία συζήτηση που έγινε στο «Πρωϊνό», στην οποία η Φαίη Σκορδά δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο παρουσιαστής σχολίασε :«Πολύ καλά κάνει η Φαίη Σκορδά! Δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν με γνώριζε. Είναι υγεία να μην γνωρίζεις τον καθένα που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, ειδικά όπως είναι τώρα».