Τον μήνα της εξόδου από την καραντίνα και της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, οι πολίτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, γι’ ακόμα μία φορά, στον ΣΚΑΪ και διατήρησαν τόσο τα δελτία ειδήσεων, όσο και τις ενημερωτικές εκπομπές στην κορυφή της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη στο τιμόνι τις καθημερινές και το Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα, παρέμεινε πρώτο συγκεντρώνοντας, κατά μέσο όρο 16,9% (547.514 τηλεθεατές), ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Την κυριαρχία του στη μάχη της τηλεθέασης διατήρησε και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, με την Εύα Αντωνοπούλου στην καθημερινή παρουσίαση και τον Μάρκο Δεϊμέζη τα Σαββατοκύριακα. Ειδικότερα, τις μεσημβρινές ειδήσεις του ΣΚΑΪ είδαν, κατά μέσο όρο, 604.884 τηλεθεατές (24,1%), ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Στην κορυφή και οι ενημερωτικές εκπομπές

Πρώτες στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού ήταν τον Μάιο και οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ «Σήμερα», «Αταίριαστοι», «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» και «Ακραία Φαινόμενα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Σήμερα» βρέθηκαν στην κορυφή με μερίδιο τηλεθέασης 23,6% στο γενικό σύνολο κοινού.

Οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, ήταν επίσης πρώτοι σημειώνοντας 20,3% στο σύνολο του πληθυσμού.

Το Σαββατοκύριακο, το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά διατήρησε την πρωτιά του καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 24,9%, στο σύνολο του πληθυσμού.

Σε υψηλά ποσοστά κινήθηκαν και τα «Ακραία Φαινόμενα», με τον Δημήτρη Καμπουράκη, την Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη. Η εκπομπή σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 15,3% στο σύνολο κοινού.