Το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open ρίχνει αυλαία τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου», τον Μάρτιο θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Ένας για Όλους» και η Μαρία Μπακοδήμου θα προετοιμάσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στο κανάλι.

«Το “Ένας για Όλους” ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Τότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Μάλιστα ήταν κοινή απόφαση του καναλιού και της Μαρίας Μπακοδήμου να μην συνεχίσουν με έναν καινούργιο κύκλο επεισοδίων, διότι έχουν άλλα σχέδια, αξιοποίησης της παρουσιάστριας στον σταθμό.

Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν το project για το οποίο η Μαρία Μπακοδήμου είχε δώσει τα χέρια με το Open. To “Ένας για Όλους” ήταν το Plan B.

Τώρα ήρθε η ώρα για το Plan A, το οποίο αναφέρει πως η Μαρία Μπακοδήμου θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι μόδας, καθημερινό και γι’ αυτό είχε δώσει τα χέρια με το κανάλι. Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε και μέχρι να γίνει αυτό, αποφάσισαν μαζί με τον σταθμό, στο μεσοδιάστημα να κάνει το “Ένας για Όλους”.

Τώρα ήρθε η ώρα αξιοποίησης της Μαρίας Μπακοδήμου σε κάτι καινούργιο.

Τον Μάρτιο θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Just The 2 of Us» και θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για ένα καινούριο παιχνίδι σχέσεων το οποίο θα είναι καθημερινό και η Μαρία Μπακοδήμου θα έχει και την επιμέλεια και την παρουσίαση» ανέφερε ο δημοσιογράφος.