Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου για το «La Casa de Papel», μια από τις πλέον καθηλωτικές σειρές των τελευταίων χρόνων, η οποία προβάλλεται από το Netflix.

Η λατρεμένη συμμορία με τις μάσκες Νταλί και τα πολλά εκατομμύρια που έβγαλε από το Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης, δεν θα χαρεί για πολύ τα χρήματα αυτά, καθώς σύμφωνα με ένα ακόμη teaser, ένα λάθος του «Ρίο» αναγκάζει την ομάδα να ενωθεί ξανά και να αναλάβει δράση.

NOW STREAMING

La banda ha vuelto. Ya está disponible la Parte 3, solo en Netflix.

Posted by La Casa de Papel on Thursday, July 18, 2019

Πολλές φήμες για την πλοκή του τρίτου μέρους του «La Casa de Papel» έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οι σκληροπυρηνικοί φαν είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως τις ξέρουν όλες. Ο «Καθηγητής» έχει αναλάβει δράση και δίνει τις μάσκες σε πέντε νέα μέλη, με τα δύο να είναι εξόχως προβεβλημένα, αλλά να έχουν διαφορετικό ρόλο στους προηγούμενους δύο κύκλους.

Ως Νταλί ντύνονται οι «Παλέρμο», «Μπογκοτά», «Μασσαλία», η Ρακέλ με την οποία ερωτοχτυπήθηκε ο εγκέφαλος της επιχείρησης στο Νομισματοκοπείο… μεταμορφώνεται σε «Λισαβόνα», ενώ η Μόνικα, που πλέον βρίσκεται στο πλευρό του «Ντένβερ», γίνεται και επίσημα «Στοκχόλμη».

Αυτό που σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε στον τρίτο κύκλο, είναι «μάχη», όπως προανήγγειλε ο «Καθηγητής», μιλώντας στα μέλη της ομάδας. Για όσους πιστούς, το ημερολόγιο γράφει 19 Ιουλίου και η ώρα κοντοζυγώνει…

Nuevos fichajes

Queda menos de un mes para la jarana 💥. Es hora de que conozcáis a nuestros nuevos fichajes. ¿Estais listos?

Posted by La Casa de Papel on Thursday, June 20, 2019