Το πρωτάθλημα βρίσκεται στο αποκορύφωμα του με τις ομάδες να παίζουν σε δύο αγωνιστικές τους κόπους μιας χρονιάς και τo Novasports.gr, θα προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου την δυνατότητα να απολαύσουν την Κυριακή 14 Απριλίου μέσα από το εξάωρο ζωντανό πρόγραμμα του site, όλη την αγωνιστική δράση της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Από τις 17.30 οι επισκέπτες του site θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το pre game, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, τις ενδεκάδες και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, με το καλύτερο δημοσιογραφικό δυναμικό του Novasports.gr.

Στις 19.00 οι συνδρομητές της Forthnet θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σε live streaming μετάδοση τους αγώνες Βέροια – Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, ενώ θα υπάρχει και συνεχής ενημέρωση με το σχολιασμό του κοινού για τα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς και της βαθμολογίας, όπως αυτή θα διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης κατά την διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, οι παλαίμαχοι, Πέτρος Ξανθόπουλος, για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και Γιάννης Γκούμας, για λογαριασμό των «πράσινων», θα σχολιάζουν στο Novasports.gr το ματς των «αιωνίων» αντιπάλων.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών οι επισκέπτες του Novasports.gr θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το post game των αγώνων, με τα highlights, το ρεπορτάζ καθώς και την απευθείας μετάδοση της συνέντευξης Τύπου του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.