Μέσα Μαρτίου ανοίγει η αυλαία του ολοκαίνουργιου τηλεοπτικού «μενού», που από τον περασμένο Οκτώβρη είχε στα σκαριά το Mega.

Νέα πρόσωπα, νέα προγράμματα, φρέσκιες προτάσεις κάνουν πρεμιέρα λίαν συντόμως στη μικρή μας οθόνη. Ποδαρικό στις πρεμιέρες του Μεγάλου Καναλιού κάνει, όπως αναφέρει το Έθνος, η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» στις 18 του μήνα, στις 10.30 το βράδυ.

Πρόκειται για μία κωμωδία η οποία είναι εμπνευσμένη από την κρίση και μας μεταφέρει σε ένα κάμπινγκ, το οποίο και γίνεται σημείο συνάντησης εντελώς διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι, όμως, έχουν ένα κοινό. Εχουν καταστραφεί από την οικονομική κρίση. Τους βασικούς ρόλους κρατούν οι: Κώστας Βουτσάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, Νικολέττα Καρρά κ.ά.

Τη σκυτάλη παίρνει αμέσως μετά το «Πίσω στο σπίτι» στις 20 του μήνα, στις 10.30 το βράδυ, με την οικογένεια «Ακίνδυνου» να μπαίνει σε νέες, θεότρελες περιπέτειες.

Στις 21 του μήνα στους δέκτες μας έρχεται και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής παίρνει για ακόμα μία σεζόν το δισάκι του στον ώμο και εξακολουθεί να υποστηρίζει πως γύρω μας είναι «Ομορφος ο κόσμος».

Στις 29 του μήνα μάς κλείνει και πάλι πονηρά το μάτι όλη η «συμμορία» του «Κάψε το σενάριο», η οποία επιστρέφει δριμύτερη.

Το… μπαράζ αυτό με τις πρεμιέρες ολοκληρώνεται στις 30 του μήνα, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας, για πρώτη φορά μόνος, ο Γιάννης Λουκάκος (9.15 μ.μ.). Ο γνωστός σεφ θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής μαγειρικής «Dr Cook».

Θα τον δούμε να έχει δίπλα του μία ομάδα η οποία θα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τους: Πέτρο Λαγούτη, Αγγελική Δαλιάννη και Τόμας Πρωτόπαππα, οι οποίοι και θα αρχίσουν εντατικά μαθήματα μαγειρικής, βάζοντας στόχο να μας καταπλήξουν.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού δεν σταματούν εδώ. Από τα μέσα του επόμενου μήνα τα «Κλεμμένα όνειρα» εγκαταλείπουν την απογευματινή ζώνη του Mega και μεταφέρονται στο prime time, παίζοντας καθημερινά στις 9.15 το βράδυ, ενώ το απογευματινό κενό των 7.00 μ.μ. καλείται να καλύψει η «Φατμαγκιούλ».