Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζει δυναμικά στην φάση των «16» και οι συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου να απολαύσουν αποκλειστικά τις πρώτες «μάχες» Άρσεναλ – Μπάγερν, Πόρτο – Μάλαγα και Γαλατασαράι – Σάλκε σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition.

Στο μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο τη Τρίτη 19/02, η Άρσεναλ θα υποδεχτεί τη Μπάγερν με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, την στιγμή που οι Βαυαροί θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό σκορ εν όψει της ρεβάνς στην «Allianz Arena».

Την ίδια ώρα στο «Dragao» η Πόρτο θα αντιμετωπίσει την ισπανική Μάλαγα, σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 20/02) στο «Ali Sami Yen» η Γαλατασαράι υποδέχεται την γερμανική Σάλκε με τους Τούρκους να ψάχνουν σκορ ασφαλείας και τους Γερμανούς να θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει τη ρεβάνς στην «Veltins Arena».

Αναλυτικά την Τρίτη 19/02 οι μεταδόσεις της Nova έχουν ως εξής:

– 21.45 Άρσεναλ – Μπάγερν από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου (*)

– 21.45 Πόρτο – Μάλαγα από το NS2/NS2HD

Την Τετάρτη 20/02 η Nova θα μεταδώσει το εξής ματς:

– 21.45 Γαλατασαράι – Σάλκε από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

Ο αγώνας Μίλαν-Μπαρτσελόνα διεξάγεται στις 20/2 και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 22/2 στις 18.30 από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τετάρτη 20/02, παρακολουθήστε άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής ημέρας στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της Νova.