Έντονο άρωμα… Λαζόπουλου θα έχουν οι επιλογές του νέου προγράμματος του Alpha στη μετά RTL εποχή.

O σατιρικός ηθοποιός δεν θα αρκεστεί στην ενασχόληση με το προνομιακό του… πεδίο, δηλαδή το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, όπου θα διατηρήσει την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έχει -σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους- και τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση του νέου προφίλ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθώς εκτός από την επιλογή του προσώπου θα επιμελείται κείμενα, θα έχει τον τελευταίο λόγο στα ρεπορτάζ, ενώ θα χαράσσει και την κεντρική γραμμή.

Ο στόχος; Να παραχθεί ένα εντελώς νέο, εναλλακτικό πολιτικό ανταγωνιστικό δελτίο, που θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ειδικό βάρος για τον Alpha, δεδομένης της σταθερής πρωτιάς του δελτίου του Mega και του πιθανού come back του Ν. Χατζηνικολάου.

Στόχος της νέας ηγεσίας του Alpha είναι να ανακτήσει το κανάλι το πολιτικό του προφίλ, το οποίο απώλεσε όταν οι Γερμανοί του RTL απονεύρωσαν τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου σχεδιάζεται ένα νευρικό, αποκαλυπτικού χαρακτήρα, παρεμβατικό δελτίο ειδήσεων, βαθιά πολιτικό, το οποίο θα ξεκινά στις 7 μ.μ., με τον Αντ. Σρόιτερ ενδεχομένως στο τιμόνι, ενώ στις 8 μ.μ. τα ηνία θα παραλαμβάνει λαμπερή δημοσιογραφική περσόνα που θα κινείται υπό τις οδηγίες του Λαζόπουλου.