Ήταν μία από τις ιστορίες στο φετινό Survivor που παρακίνησε πολλούς να σκεφτούν ότι ένα ειδύλλιο μπορεί όντως να πραγματοποιήθηκε. Στον αγώνα όπου οι παίκτες του τουρκικού παιχνιδιού ανταγωνίστηκαν τους Έλληνες υπήρξε η δηλωμένη συμπάθεια της Τουρκάλας Σαμπριγιέ προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε στην κάμερα είχε δηλώσει πως είναι πολύ χαριτωμένος, γλυκός και χαμογελαστός. Οι φήμες δεν ήθελαν πολύ για να φουντώσουν.

Μόλις ο Βασάλος αποχώρησε από το παιχνίδι τελείωσε τις όποιες φήμες με την δήλωσή του στην εκπομπή Survivor Πανόραμα πως «στο παιχνίδι μπήκα ελεύθερος και παραμένω ελεύθερος». Η παραγωγή ωστόσο είχε μία έκπληξη για τον ντροπαλό Κωνσταντίνο δείχνοντας αποσπάσματα από τον τελικό του τούρκικου Survivor όπου ο παρουσιαστής φέρνει σε δύσκολη θέση τη Σαμπριγιέ η οποία μπροστά σε όλον τον κόσμο κοκκίνησε και απλά αρκέστηκε στο να χαμογελάσει.

Την ίδια έκπληξη επεφύλασσε ο Σάκης Τανιμανίδης και στον ελληνικό τελικό για τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον οποίο τον κάλεσε να παραλάβει το SUV που είχε κερδίσει στον Άγιο Δομίνικο και κατάφερε να του εκμαιεύσει πως αν βρεθεί ποτέ στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθούν. Επίσης ο Τανιμανίδης αποκάλυψε πως η παίκτρια του είχε ζητήσει να μεταφέρει στον Κωνσταντίνο ένα μήνυμα. Και ο παρουσιαστής το έκανε, δημιουργώντας με τα δάκτυλά του… μια καρδιά.