Οι λιλιπούτειοι επίδοξοι μάγειρες φόρεσαν τους σκούφους τους και τις ποδιές τους, πήραν τις κουτάλες τους και ρίχτηκαν στη μάχη για τα… τηλεμαγειρέματα.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες και πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο αφού οι συμμετέχοντες όλη την εβδομάδα ασχολούνται με τα μαθήματά τους.

Μόλις όμως κλείσουν τα σχολεία, τα γυρίσματα θα γίνουν πιο εντατικά. Σύμφωνα με την Espresso σε όλα τα γυρίσματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα για το «Master Chef Junior» το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και τα παιδιά προσπαθούσαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μια θέση στη δωδεκάδα των διαγωνιζόμενων.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι είναι στο Mega και με τη Μαρία Μπεκατώρου αφού έχει καταφέρει στα έως τώρα γυρίσματα να πλησιάσει τα παιδιά και να γίνει… ένα από αυτά.

Είναι δίπλα τους συνεχώς, τα συμβουλεύει, αλλά και παίζει μαζί τους συνεχώς, με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ γέλιο μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Οι δοκιμασίες που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας είναι το ίδιο δύσκολες με αυτές που περνούσαν και οι ενήλικοι Master Chef. Έτσι οι Junior θα πρέπει, για παράδειγμα, να δημιουργήσουν κατά γεύση και εικόνα τα πιάτα που έχουν ετοιμάσει οι διακεκριμένοι σεφ Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος.

Οι μάγειρες… από κούνια βάζουν όλη την τέχνη, το ταλέντο και προπάντων τα νάζια τους για να φτιάξουν το gourmet πιάτο. Και είναι σίγουρο ότι οι μαγειρικές επιδόσεις τους θα μας εκπλήξουν.