Με νέα επεισόδια επέστρεψε η κωμική σειρά «50-50» και οι πρωταγωνιστές της δηλώνουν έτοιμοι να καταπατήσουν και τις 10 εντολές!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Σάκης Μπουλάς και Παύλος Χαϊκάλης μίλησαν στο «TV Ζαπινγκ», αποκαλύπτοντας πως τα νέα επεισόδια είναι «τρελοκομείο» ενώ υποσχέθηκαν πως θα χαρίσουν στο κοινό σπαρταριστές στιγμές γέλιου.

«Είναι μια δουλειά που όλοι μας γουστάρουμε, αν και κουραζόμαστε -γιατί τα επεισόδια είναι συνεχή και επίπονα- αλλά κανείς μας δεν έχει παραπονεθεί. Το περιμέναμε πως και πώς να αρχίσουμε και τώρα τρέμουμε στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε και πάλι να… κουνήσουμε μαντήλι», λέει ο Παύλος Χαϊκάλης και αποκαλύπτει πως από τις 10 εντολές θα δώσουν έμφαση σε μερικές όπως το… «ου μοιχεύσεις» και θα ακολουθήσει λυσσαλέα μάχη μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Φιλιππίδης επεσήμανε πως παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας του αυτή την περίοδο «λιώνει» για τους κολλητούς του. «Νιώθω σαν να μην σταμάτησαν ποτέ! Σαν στο σπίτι μου! Έχουμε φτιάξει τόσο γερή παρέα με τον Παύλο και τον Σάκη αλλά και όλη η ομάδα των καλών ηθοποιών που είναι μαζί μας, που πηγαίνω με πολύ μεγάλη χαρά στα γυρίσματα, σαν να πηγαίνω επίσκεψη», προσθέτει.

Ο Σάκης Μπουλάς αναφέρει πως «Όλα εδώ είναι στο κόκκινο», ενώ συμπλήρωσε πως ο «50 – 50» θα μπορούσε να παίζεται όπως τα «Φιλαράκια» για πολλές συνεχόμενες σεζόν!