Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο ALTER!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής!

Sakis Rouvas…in Love!!! ‘Σ’ έχω ερωτευτεί’ τραγούδησε και η πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς…χτύπησε κόκκινο!!! Ο πιο ερωτικός σταθμός της πόλης, ο Love Radio στους 97,5 ένωσε τις δυνάμεις του με το μοναδικό Σάκη κι έκαναν δώρο στους ερωτευμένους μια συναυλία. Η κάμερα του LifeStyle ήταν εκεί, κατέγραψε τα backstage κι ακολούθησε το Σάκη Ρουβά, μέχρι τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή. Ποιο τραγούδι αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του, την Κάτια Ζυγούλη; Στην αρένα επικρατούσε πανικός…Φυσικά, το παρόν έδωσαν και πολλοί πολλοί επώνυμοι: Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη, ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς την εγκυμονούσα Φαίη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίκος Μουρατίδης και πολλοί πολλοί ακόμα. Έρωτας, Άγιος Βαλεντίνος, δώρα κι αναμνήσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο…

Η Μαργαρίτα Δρούτσα και ο Τάσος Τρύφωνος, το αγαπημένο μας ραδιοφωνικό δίδυμο του Love Radio, πήγαν για ψώνια…Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε, τι είπαν και τι έκαναν…Δείτε και θα καταλάβετε…

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δε χρειάζεται συστάσεις…ένας ιδιοφυής συνθέτης με τεράστιες επιτυχίες στις περγαμηνές του. Αλλά, πέρα από ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης είναι κι ένας βαθύτατα κοινωνικοποιημένος άνθρωπος…Και κάναμε μαζί του μια διαφορετική συνέντευξη, από εκείνες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό… «θα μπορούσα να δουλέψω και σε σκουπιδιάρικο. Ακόμα κι αυτό μπορώ να το μετατρέψω σε κάτι δημιουργικό» λέει και φαίνεται να το εννοεί!

Οι άντρες της χρονιάς. Βραβεία για τους άνδρες που άφησαν το στίγμα τους. Πήγαμε, είδαμε, καταγράψαμε και σας τα μεταφέρουμε όλα. Τουαλέτες, κόκκινο χαλί και αρκετές στιγμές, που θα αφήσουν εποχή!