Οι πρωινές εκπομπές ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με παρουσιάστριες και παρουσιαστές να ετοιμάζονται εντατικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι τηλεθεατές του Alpha, όπως αναφέρει το Tlife, θα έχουν την ευκαιρία να καλημερίζουν καθημερινά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που επιστρέφει για 11η συνεχή χρονιά με το «Happy Day». Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο από το πλατό μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα». Στην εκπομπή της, η οποία παρουσιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας και νέα από τον χώρο του lifestyle και των media, προστίθεται η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ενώ επιστρέφει και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της έκαναν αγιασμό στο πλατό της εκπομπής:

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει δυναμικό come-back στο «Πρωινό» του ANT1 με νέα μέλη στην ομάδα του, συμπεριλαμβανομένης της Αφροδίτης Γραμμέλη. Επιστρέφοντας στο πλατό την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Λιάγκας ανάρτησε ένα βίντεο από τις τελευταίες προετοιμασίες πριν από την πρεμιέρα.

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη, λέει «Buongiorno» στους τηλεθεατές του Mega με την νέα της εκπομπή, που ξεκινά στις 09:20. Μετά από αρκετά χρόνια, επιστρέφει στο Mega, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Ευάννα Ζουμπούρογλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου, και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Ελένη Τσολάκη και η νέα της ομάδα αναλαμβάνουν την πρωινή ζώνη του Open με το «Πρωινό Σου Σού». Μαζί της, η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Γιώργος Σκρομπόλας, θα συμπληρώνουν την πρωινή παρέα του καναλιού.

Τέλος, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν στην πρωινή ζώνη του Star με το ανανεωμένο «Breakfast@Star», όπου ο σεφ Χρήστος Μοίρας προστίθεται στην ομάδα τους. Μπορείτε να δείτε το επίσημο τρέιλερ για τη νέα σεζόν του “Breakfast@Star”.