Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Ιούλιος για τους τηλεορασάκηδες του τόπου είναι δύσκολος. Στην ελεύθερη τηλεόραση οι σειρές έχουν πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο τους και τα κανάλια παίζουν non stop επαναλήψεις που πια έχουμε μάθει απ’ έξω και τους διαλόγους, μετά από τόσες φορές που τις έχουμε δει.

Ο καιρός για να φύγουν διακοπές στους περισσότερους μάλλον δεν έχει έρθει ακόμα και η ερώτηση «και τι βλέπουμε τώρα;» ακούγεται συχνά. Στο Netflix, ο Ιούλιος φέρνει καλές και πολυαναμενόμενες σειρές, κυρίως, τις νέες σεζόν, οπότε αν έχεις δει τους προηγούμενους κύκλους, πάρε ποπ κορν και το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα αγκαλιά και καλή θέαση. Αν πάλι δεν έχεις δει τις προηγούμενες σεζόν, υπάρχει και μία νέα σειρά που αξίζει την προσοχή σου και δεν είναι άλλη από το «Δεκαήμερο».

Το Πρώτο Κορίτσι (Eva Lasting): Σεζόν 2

Η πολυσυζητημένη κολομβιανή σειρά επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο και πρωταγωνίστρια την μυστηριώδη Εύα, το πρώτο κορίτσι που φοιτά σε ένα σχολείο αρρένων στην Μπογκοτά των 70s. Η δεύτερη σεζόν την βρίσκει να επιστρέφει στο σχολείο, πυροδοτώντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων, προβληματισμούς, δράματα, αλλά και στιγμές συντροφικότητας, ενώ δίνει και νέες ελπίδες στον Καμίλο.
Πρεμιέρα: 10 Ιουλίου

Ένας Άλλος Εαυτός: Σεζόν 2

Η σειρά από την Τουρκία που πλασαρίστηκε στο top-10 του Netflix, επιστρέφει με την Αντά, τη Σέβγκι και τη Λεϊλά να καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους, κάνοντας μια νέα αρχή στο Αϊβαλί.
Πρεμιέρα: 11 Ιουλίου

Βίκινγκ: Βαλχάλα: Σεζόν 3

Το πετυχημένο spinoff των Βίκινγκς επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο. Επτά χρόνια μετά, ο Χάραλντ φιλοδοξεί να γίνει βασιλιάς της Νορβηγίας, ο Λέιφ αναζητά τη Χρυσή Γη και η Φρέιντις αναζητά μια ευτυχισμένη ζωή για τον λαό της.
Πρεμιέρα: 11 Ιουλίου

Cobra Kai: Σεζόν 6 – Μέρος 1

Αυτή την πρεμιέρα την περιμένει πολύ κόσμος. Το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν του Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 18 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν δύο επιπλέον μέρη, με το δεύτερο να στριμάρει στις 28 Νοεμβρίου. Όπως επιβεβαίωσε το Netflix, η 6η σεζόν θα είναι η τελευταία και κάθε μέρος θα αποτελείται από 5 επεισόδια.

Ενόψει του παγκόσμιου τουρνουά, ο Ντάνιελ κι ο Τζόνι προσπαθούν να ξαναφτιάξουν την ομάδα. Όμως, παλιοί εχθροί και νέες απειλές στέκονται εμπόδιο στη νίκη.
Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου

Το Δεκαήμερο

Η νέα σειρά εποχής που αναμένεται να κάνει χαμό και να σκαρφαλώσει ακόμα και στο top 10, εκτυλίσσεται στη Φλωρεντία του 1348, ενώ αποτελείται από 8 επεισόδια. Με την εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης στην Ιταλία, ευγενείς και υπηρέτες μαζεύονται σε μια βίλα, αλλά οι λουσάτες διακοπές τους βυθίζονται γρήγορα στο χάος.
Πρεμιέρα: 25 Ιουλίου