Περισσότερο μυστήριο αλλά και γέλιο έχει προσθέσει στα Σαββατόβραδα η αστυνομική κωμωδία του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό». Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha είδαμε πως: Η επίθεση με τηγάνι που δέχτηκε η Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) οδηγεί την αδερφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) στο συμπέρασμα ότι ο δράστης των εγκλημάτων της μονής βρίσκεται ανάμεσα στις μοναχές. Εντωμεταξύ, Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) και Σταμάτης (Κώστας Μαγκλάρας) επισκέπτονται την Αγία Θεοδούλη με στόχο να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην καλόγρια που κρατά τη λύση του μυστηρίου.

Την ίδια στιγμή, Ηγουμένη και αδερφή Αρσινόη επισκέπτονται το γυμναστήριο που σύχναζε ο Αγγέλου για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες ενώ Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) φτάνουν σε μία νέα αποκάλυψη που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα: μία απ΄ τις μοναχές της Αγίας Θεοδούλης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για δολοφονία.

Φόνοι στο Καμπαναριό: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς

Φόνοι Στο Καμπαναριό - Spoiler

Αύριο (25/11) στις 21:00 θα δούμε τον Σοφιανό (Γιωργής Τσουρής) και τον Τσακαλάκη (Βαγγέλης Δαούσης) να ανακαλύπτουν ότι ο Αγγέλου είχε φιλικές σχέσεις με τον Καραΐσκο (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) κι αποφασίζουν να τον προσεγγίσουν. Παράλληλα, οι αδελφές Ουρανία (Λυδία Τζανουδάκη), Αγαθονίκη (Μένη Κωνσταντινίδου) και Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) γίνονται αποδέκτες απειλητικών μηνυμάτων κι αναστατώνονται.

Φόνοι Στο Καμπαναριό - Spoiler

Στη μυστική τους έρευνα, Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου), επισκέπτονται την Δόξα Βυζαντίου, την ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο ο Αγγέλου και βρίσκουν ένα σημαντικό στοιχείο που θα τις οδηγήσει στην επόμενη αποστολή τους. Το ίδιο βράδυ μία από τις μοναχές θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ζωή των υπόλοιπων, με μία αποκάλυψη που θα τις ταράξει!

Δείτε εδώ sneak peek του επεισοδίου: