Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/9) του My Style Rocks η Νίκη Κόλλια πήγαινε – στο κόνσεπτ της – στη Βουλιαγμένη για φαγητό με τον άντρα της, στον οποίο και θα ανακοίνωνε τα ευχάριστα νέα: Ήτοι την εγκυμοσύνη της.

Φόρεσε μια μακριά πλισέ φούστα, από πάνω φαινόταν κάτι σαν τοπ με δίχτυ, κεντημένα λουλούδια στο στήθος, μεγάλο άνοιγμα στο μπούστο, το οποίο ασφυκτιούσε από μέσα, έριξε από πάνω και μια πασμίνα – της μαμάς της – έκανε και τα μαλλιά της μπούκλες, χτένισμα που αντικρίζει κανείς κατά κόρον σε γάμους και βαφτίσεις και την εμφάνισή της αυτή την ονόμασε «dress for success», με περίσσια σιγουριά για την επιτυχία της.

Έμελλε σύντομα να… πέσει από το συννεφάκι της, αν και η αλήθεια είναι πως δεν φάνηκε να στενοχωριέται και ιδιαίτερα από τα αρνητικά σχόλια που άκουσε, δίνοντας την εντύπωση πως η δική της φιλοσοφία είναι «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Η βαθμολογία των συμπαικτριών της ήταν η χαμηλότερη δυνατή και στο σχόλιο που της έκανε η Μορτασία συνοψίζεται η αιτιολόγηση και των άλλων κοριστιών. «Με ενοχλεί πάρα πολύ το τοπ. Μου κάνει λίγο δεύτερο. Έχει και δίχτυ, έχει και το λουλούδι».

Το ίδιο της είπε και η Σοφία Χατζηπαντελή. Δεν της άρεσε αυτό που επέλεξε να φορέσει πάνω από την πλισέ φούστα, όχι γιατί – όπως της τόνισε – το στήθος της φαίνεται αρκετά, αλλά γιατί το ψαρίσιο δίχτυ και το λουλούδι το κάνουν φτηνό.

Ο λόγος πέρασε στη συνέχεια στον Στέλιο Κουδουνάρη και εκεί κατά τη διάρκεια της κριτικής του είχαμε και την αποκάλυψη στο outfit της Νίκης. «Δεν μου αρέσει το τοπ, το βρίσκω υπερβολικό. Και νομίζω ότι λίγο σε καταπιέζει. Η φούστα νομίζω ότι δεν ταιριάζει καθόλου με το πάνω κομμάτι. Ξαφνικά μια πολύ κλασική φούστα με ένα πολύ γυμνό τοπ, το οποίο έχει και δίχτυ, έχει και κάτι λουλούδια που το κάνουν και λίγο ρετρό. Ακριβώς, το τοπ αυτό δεν έχει καταλάβει τι είναι» ανέφερε ο Κύπριος σχεδιαστής, για να αποκαλύψει η παίκτρια – και να το δείξει και στους κριτές αφαιρώντας την φούστα της – ότι το τοπ δεν ήταν τοπ, αλλά ήτανστην πραγματικότητα φόρεμα στενό και κοντό.

Ο κριτής μετά τα… αποκαλυπτήρια συνόψισε την κριτική του για το λουκ της Νίκης λέγοντάς της κατηγορηματικά πως η εικόνα που έφερε «Είναι ένα τίποτα. Είναι ένα φόρεμα που είναι λίγο καταπιεστικό, είχε από πάνω μια φούστα άσχετη και άκυρη, τα παπούτσια είναι λάθος, το καλσόν με τα στρας είναι λάθος, τα μαλλιά είναι πάρα πολύ μπουκλωτά – που αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το φόρεμα -, το τσαντάκι είναι καταπληκτικό, αλλά επίσης δεν πάει, την πασμίνα αυτή να την δώσεις πίσω στη μαμά σου».

«Για τον δικό σου σωματότυπο θα ήθελα λίγο πιο μικρό άνοιγμα μπροστά. Έκανες δυο λουκ σε ένα, τα δύο μαζί δεν ταιριάζουν» σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος θέλησε με αφορμή τα λουλούδια στο φόρεμά της, να της μεταδώσει και μια πληροφορία – καθόλου αχρείαστη -… μυώντας τη στον κόσμο της μόδας.

Της ανέφερε λοιπόν ότι ένα δίδυμο Ιταλών σχεδιαστών – και ο λόγος φυσικά για τους Dolce&Gabbana -, έχει κάνει πολλές συλλογές όπου τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους, με τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana να εκθειάζουν με ζωντανά print τον ιταλικό νότο και τις ιταλικές διακοπές, με έμπνευση από τις ντίβες της ιταλικής θηλυκότητας και γοητείας. Μια εικόνα, από την οποία η Νίκη απείχε παρασάγγας (κι όχι γιατί δεν είναι Ιταλίδα).