Στην επίθεση που δέχτηκε μέσω Instagram από μία hater που την αποκάλεσε «ψωνάρα» και «βλαχάρα» απάντησε η Δωροθέα Μερκούρη. «Δεν θα προχωρήσουμε ποτέ όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά» επεσήμανε.

Η Ελληνο-Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο αναδημοσίευσε τα αρνητικά σχόλια που της έκαναν στον λογαριασμό της αναφέροντας: «Αφιερώνουμε τραγούδια σήμερα στις γυναίκες που μισούν άλλες γυναίκες», συνοδεύοντας τη δημοσίευση με το τραγούδι «F@ck you» της Lily Allen.

«Μίλα ελληνικά μαρή ψωνάρα, βλαχάρα, άντε» ήταν ένα από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η ηθοποιός ενώ μία άλλη ακόλουθός της τη χαρακτήριζε «πολύ ψώνιο και χαζή».

«Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε ποτέ όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος, αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το μεγάλο γυναικείο όραμα. Εσείς κυρίες που κάνετε και like στο “ψώνιο και χαζή” θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα, θα είσαστε πάντα μια σκιά, αφού ο φθόνος σας κυριεύει» τους απάντησε η