Με ένα τσιφτετέλι και φωνάζοντας «ναι» απάντησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην ερώτηση εάν ο σύντροφος της Σάκης Κατσούλης αντέχει την γκρίνια της. Όπως δε επεσήμανε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε «όχι μόνο την αντέχει, δεν μπορεί χωρίς αυτήν».

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star και σύντροφος του μεγάλου νικητή που κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ απάντησε στις ερωτήσεις ακολούθων της στο TikTok και μία από αυτές αφορούσε την γκρίνια της. Έτσι δημοσίευσε το σχετικό – βίντεο που αποτελεί απάντηση για το εάν του γκρινιάζει.

Κατά τη διάρκεια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι από τα θέματα που συζητούσαν έντονα οι παίκτες ήταν αυτό της γκρίνιας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον σύντροφό της, τόσο στην καλύβα, όσο και στα αγωνίσματα.

Σε πρόσφατη δε συνέντευξή του ο Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Οι Δεκατιανοί» για τη γκρίνια της κοπέλας του και απάντησε: ««Δεν είναι τόσο γκρινιάρα όσο το έχετε δει εσείς. Μου το είπε η Μαριαλένα, επειδή βγήκε και μια μέρα νωρίτερα από μένα, ότι την έχουν βγάλει πολύ γκρινιάρα. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι απόλυτα λογικό. Δεν είμαστε απλοί φίλοι, εμείς είμαστε ζευγάρι».

«Το θέμα είναι ότι η παραγωγή θα δείξει την γκρίνια, δεν θα δείξει το υπόλοιπο κομμάτι. Ότι είμαστε μια χαρά. Οπότε γκρίνια… Βγήκε γκρινιάρα η Μαριαλένα, η οποία δεν είναι. Στην πραγματική ζωή κιόλας δεν είναι καθόλου» ανέφερε επίσης ο Σάκης Κατσούλης.

@marialena.rou

Όχι μόνο την αντέχει, δεν μπορεί χωρίς αυτήν! 😘 @Sakis Katsoulis Background @Marianna.Louka 🤣 #fyp #fy #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ

♬ πρωτότυπος ήχος – IvanGreko