Ο 30χρονος άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο κρυφός νόθος γιος του Jay-Z κατηγόρησε τον παγκοσμίου φήμης ράπερ ότι καταχράστηκε το νομικό σύστημα για περισσότερο από μια δεκαετία προκειμένου να αποφύγει να κάνει τεστ πατρότητας.

Ο Rymir Satterthwaite παλεύει από τότε που ήταν 21 ετών να αποδείξει ότι ο Jay-Z, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Shawn Carter, είναι ο βιολογικός του πατέρας. Τώρα δίνει αυτή τη μάχη στο Ανώτατο Δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει την υπόθεση και να αναγκάσει τον Jay-Z να κάνει τεστ DNA.

Μιλώντας στη DailyMail.com για την τελευταία τροπή στην υπόθεση, ο Rymir από το Νιου Τζέρσεϊ, επέμεινε ότι δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να δει «να απονέμεται δικαιοσύνη» και ότι δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να διασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί. Πρόσθεσε ότι δεν θέλει τίποτα από τον δισεκατομμυριούχο ράπερ, εκτός από το να τον αναγνωρίσει ως γιο του.

Σε επιστολή τους προς την DailyMail.com, οι δικηγόροι του Jay-Z αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς του Rymir, σημειώνοντας: «Οι ισχυρισμοί έχουν προηγουμένως εξεταστεί διεξοδικά από τα δικαστήρια και έχουν διαψευστεί. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα των όποιων καταγγελιών μπορεί να εξετάζει αυτή τη στιγμή ο κ. Rymir Satterthwaite».

«Αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη», λέει ο Rymir. «Θέλω απλώς να ζήσω τη ζωή μου και, όταν όλα τελειώσουν, ελπίζω ότι ο Jay-Z θα θέλει να είναι μέρος της ζωής μου, αν αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι γι’ αυτό μέχρι να κερδίσω. Και θα νικήσω γιατί ο νόμος είναι με το μέρος μας».

Για τον σκοπό αυτό, ο Rymir κατέθεσε νέα αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϊ τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ζητώντας από το δικαστήριο να αποσφραγίσει έγγραφα ετών που χρονολογούνται από το 2012 – υποστηρίζοντας ότι η συγκάλυψη της υπόθεσης τον εμπόδισε να λάβει τη δέουσα διαδικασία.

Η φερόμενη σχέση του Jay – Z και τη μητέρας του Rymir

Η υπόθεση, σύμφωνα με τον Rymir, ξεκίνησε το φθινόπωρο του 1992, όταν η εκλιπούσα μητέρα του, Wanda, ισχυρίστηκε ότι έκανε σεξ με τον Jay-Z, ενώ βρισκόταν σε ελεύθερη σχέση με τον αγαπημένο της από το λύκειο. Εκείνη την εποχή, η Wanda ήταν 16 ετών και ο Jay-Z 22. Η περιπέτεια, λέει ο Rymir, ήταν σύντομη και όταν γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1993, το υποτιθέμενο ειδύλλιο μεταξύ της μητέρας του και του Jay-Z είχε ήδη λάβει τέλος.

Αυτός είναι εν μέρει και ο λόγος, όπως ισχυρίζεται, που η μητέρα του επέλεξε να του δώσει το όνομα του σχολικού της έρωτα, Robert Graves, με τον οποίο είχε αναζωπυρωθεί το ειδύλλιό του με τη Wanda και ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο όταν γέννησε. Γι’ αυτό στο πιστοποιητικό γέννησης του γιου της, φαίνεται ως βιολογικός πατέρας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο τους, η Wanda γνώριζε πάντα ότι ο Robert δεν ήταν ο πατέρας του Rymir, κάτι που έγινε ακόμη πιο εμφανές, καθώς ο γιος της μεγάλωνε και δεν είχε καμία ομοιότητα με τον αγαπημένο της από το λύκειο.

Ο Rymir λέει ότι όταν ήταν 8 ετών, η μητέρα του, του είπε ότι ο Jay-Z, ο οποίος σε αυτό το στάδιο είχε γίνει διάσημος ως παγκόσμιο μουσικό είδωλο, ήταν ο πραγματικός του πατέρας. Ωστόσο, το ζήτημα της πατρότητας του Rymir δεν μετατράπηκε σε νομική διαμάχη μέχρι το 2010, δύο χρόνια αφότου ο Jay-Z παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Beyonce, όταν η υγεία της Wanda άρχισε να φθίνει.

Τότε, η Wanda επέμενε ότι είχε κάνει σεξ μόνο με δύο άνδρες την εποχή της σύλληψης του Rymir, τον αγαπημένο της από το λύκειο και τον Jay-Z. Ζήτησε από δικαστήριο της Πενσιλβάνια να υποχρεώσει και τους δύο άνδρες να κάνουν τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του γιου της.

Όταν το δικαστήριο εξέδωσε σχετική εντολή, ο Robert συμφώνησε να υποβληθεί σε γενετικό έλεγχο, αποδεικνύοντας χωρίς καμία αμφιβολία ότι αυτός και η Rymir δεν είχαν καμία βιολογική σχέση. Το όνομα του Robert αφαιρέθηκε από το πιστοποιητικό γέννησης του Rymir από το δικαστήριο και έκτοτε το πιστοποιητικό παραμένει κενό.