Προβληματισμένη φαίνεται ότι είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τα στερεότυπα με τα οποία μεγαλώνουν τα παιδιά και έτσι εκείνη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μην ορίζεται από αυτά ο μόλις ενός έτους γιος της, Σιλβέστερ. Σε αυτό το πλαίσιο του αγόρασε πρόσφατα σετ τσαγιού και κούκλες, παιχνίδια με τα οποία συνήθως παίζουν τα κορίτσια, σε μια προσπάθεια να μετριάσει την εμμονή του με τα φορτηγά.

Κατά τη διάρκεια του podcast High Low, το 31χρονο super model είπε στην καλεσμένη της, Julia Fox, ότι ο μικρός της κυριολεκτικά ενθουσιάζεται με πράγματα που έχουν ρόδες. «Όμως αυτό ορίζει η φύση του;» αναρωτήθηκε, πριν δηλώσει λυπημένη όταν σκέφτεται ότι το αγοράκι της πιέζεται να γίνεται όλο και πιο σκληρός όσο μεγαλώνει. «Άραγε αυτός είναι ο τρόπος για να βεβαιωθείς ότι η κατάσταση δεν θα αλλάξει; Και να περνάς αρκετό καιρό δίπλα σε γυναίκες;» συνέχισε.

Η ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Julia Fox, που έχει επίσης έναν γιο, τον Βαλεντίνο, με τον πρώην σύζυγό της Peter Artemiev, είπε ότι και αυτή φρικάρει με το πάθος του μικρού με τα φορτηγά. Η πρώην μούσα του Kanye West αγόρασε στον μικρό ένα ροζ φορτηγό και ένα «μικρό καροτσάκι με μια κούκλα μέσα», όπως είπε στο podcast με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

«Είναι δύσκολο ως ανύπαντρη μητέρα, να μεγαλώνεις έναν γιο, απλά δεν θέλεις να καταλήξει σαν κάθε άντρα που έχεις γνωρίσει ποτέ, καταλαβαίνεις;» είπε η ηθοποιός του Uncut Gems. «Πώς μπορώ να σταματήσω κάτι τέτοιο από το να συμβεί;» αναρωτήθηκε.

Νωρίτερα φέτος η Ραταϊκόφσκι μίλησε για τις δυσκολίες της να μεγαλώσει έναν γιο και γιατί δεν προσπαθεί να του «φορτώσει» ένα συγκεκριμένο φύλο. «Τα μωρά έχουν αυτή την άφυλη ποιότητα και γι’ αυτό μου αρέσει να του το προσφέρω αυτό αυτή τη στιγμή», δήλωσε στο περιοδικό Interview. «Απλώς τον αντιμετωπίζω ως αυτό το υπέροχο ανθρωπάκι που συστήνεται στον κόσμο» τόνισε.

Παρόλα αυτά το μοντέλο παρατήρησε ότι μόλις οι άνθρωποι βλέπουν ότι το παιδί της είναι αγόρι, αλληλεπιδρούν μαζί του διαφορετικά από ό,τι με ένα κοριτσάκι». «Μερικές φορές αισθάνομαι απογοητευμένη από αυτό, επειδή νομίζω ότι υπάρχει ακόμη και η τάση όταν πετάς ένα αγοράκι στον αέρα, να είσαι λίγο πιο σκληρός μαζί του από ότι θα έκανες με ένα κοριτσάκι. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν ήδη γιατί μπορώ να δω πού οδηγούν» ανέφερε.

Την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι τώρα που είναι ανύπαντρη μητέρα νιώθει ωραία επειδή δεν αισθάνεται πλέον ότι χρωστάει τίποτα σε κανένα άνδρα μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Sebastian Bear-McClard.