Ώρες αγωνίας για τον Έντουαρντ Στεργίου, που κατάγεται από την Ουκρανία και ζει στην Ελλάδα. Το μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM, μίλησε στο Mega, για τον πόλεμο που μαίνεται για έκτη ημέρα στη χώρα του και μοιράστηκε την ανησυχία του,

«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το να το ζεις από μέσα, να έχεις πληροφορίες για όλα, μπορεί να είναι δύσκολο και βαρύ. Έχω τους συγγενείς μου και ο φόβος είναι σε κάθε γωνιά» είπε αρχικά ο Έντουαρντ, λέγοντας ότι αν και οι συγγενείς του ζουν μακριά από την εμπόλεμη ζώνη, ο φόβος παραμένει.

«Τα μέσα της Ρωσίας προσπαθούν να κρύψουν από τον λαό πράγματα, ο απλός λαός την πληρώνει. Υπάρχουν περίπου 5.000 νεκροί Ρώσοι στην Ουκρανία, και στη Ρωσία, οι άνθρωποι δε γνωρίζουν τίποτα. Νιώθω ανήμπορος, δεν μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μου με κάποιο τρόπο» εξομολογείται.

«Προσπάθησε να φύγει ένας ξάδερφός μου με το  3 ετών παιδάκι του, και στα σύνορα δεν τον άφησαν. Πρέπει να προσέχουν οι άνθρωποι με την παραπληροφόρηση που κυριαρχεί» τονίζει ο Έντουαρντ Στεργίου.