Από τις πισίνες, τα πρωταθλήματα και τις διακρίσεις με την Εθνική μας ομάδα, βρέθηκε ξαφνικά στο stage του «Just the 2 of us» για να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο τραγούδι. Ο λόγος για τον πρώην πολίστα Αντώνη Βλοντάκης, ο οποίος ενώ είναι πατέρας τριών παιδιών και ο ελεύθερος χρόνος του δεν είναι αρκετός, τολμάει να περπατήσει σε άγνωστα μονοπάτια και να εντυπωσιάσει.

– Πως προέκυψε η συμμετοχή σου στο σόου «Just the 2 of us»;
«Εντελώς τυχαία. Κάποια στιγμή, επικοινώνησαν μαζί μου από την παραγωγή και πρότειναν να λάβω μέρος. Κάθισα, το σκέφτηκα, το συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφάσισα τελικά ότι θα το κάνω και αυτό στη ζωή μου»

– Δεν φοβήθηκες;
«Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του παιχνιδιού ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να μου κάμψει τις όποιες αναστολές. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπολόγιζα τόσο πολύ όλη αυτή την έκταση και διάσταση που θα έπαιρνε το παιχνίδι μετά την υποβολή του κι έτσι δεν το πολυσκέφτηκα»

– Το μετάνιωσες;
«Καθόλου! Το αντίθετο. Μπήκα στο χορό και θα χορέψω. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, είναι κάτι εντελώς έξω από τα δικά μου στάνταρ και δεδομένα. Οτιδήποτε όμως άγνωστο, όπως και να το κάνεις, πάντα σε γοητεύει»

– Έχει συμβεί κάποιο αστείο περιστατικό με την παρτενέρ σου, τη Ραλλία Χρηστίδου;
«Συνήθως όταν λέω ένα τραγούδι, εγώ νομίζω ότι το λέω ωραία. Η Ραλλία μου λέει: «Ωραία, να το πούμε λίγο σοβαρά τώρα;». Έχει πλάκα γενικά όλη αυτή η διαδικασία»

– Οι κόρες σου παρακολουθούν το σόου;
«Είναι θαυμάστριές μου»

– Σου κάνουν σχόλια;
«Είναι πολύ μικρές ακόμη για κάτι τέτοιο, αλλά χαίρονται πάρα πολύ που βλέπουν τον μπαμπά τους κάθε βδομάδα να τραγουδάει. Μου έχουν πει πάντως ότι, αν ήταν στο χέρι τους να με βαθμολογήσουν , θα με βαθμολογούσαν όχι με δέκα αλλά με άπειρο»

Πηγή: InStyle