Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Τετάρτης (08/12) και προχώρησε σε δημόσια καταγγελία σχετικά με το bullying που φέρεται να δέχεται ο μικρότερος της αδερφός της στο σχολείο που πηγαίνει. Μετά από όσα κατήγγειλε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, το μοντέλο, φαίνεται πως δημιουργήθηκαν αντιδράσεις.

Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε μεταξύ άλλων στον «αέρα» της εκπομπής»: «Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος αν είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, πιο κλειστός χαρακτήρας, δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους.

Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδελφός της σε σχολείο στην Κρήτη

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram. Κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, μίλησα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα. Τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον επειδή κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς, γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια μιάμιση ώρα για να μην μπαίνει στο πούλμαν».

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες»

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε! Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και οι αντιδράσεις δεν άργησαν να προκληθούν.

https://www.youtube.com/watch?v=4Zha9wtAS9I&t=127s

Της ζήτησαν το λόγο

Αντιδράσεις προκάλεσε η δημόσια καταγγελία που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αυτό το γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram μετά το τέλος της εκπομπής «Love It».

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο. Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instastory της ενώ το συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε».